vytok z penisu

Príspevok v téme: vytok z penisu
Janula_3

Moze mi niekto odpovedat, mam problem, teda moj partner ma problem. Zcasu nacas momentalne raz za tyzden si najde zaspinene slipy od krvi, nie je toho vela, ale z penisu mu tecie krv (nie cista, taky ruzovy vytok), moze to suvisiet s dlhym zadrziavanim mocu, co byva u neho caste a zrazu ho napadne, ze musi ist okamzite, inak bude neskoro? Mam z toho nie dobry pocit a okrem toho, ze sa o neho bojim mam strach aj o seba, ci to nie je nieco nakazlive. Posielam ho z tym na urologiu,ale bezvysledne.Dakujem za odpoved.

jeffo

Mam na bocnej strane penisu male virastky ani nie milimetrove moze to byt neaka choroba?? Nie som sexualne aktivny, zatial len honim preto sa pytam dakujem.
Jeffo

mysha

aj moj priatel ma ten isty problem a ja sa o neho hrozne bojim uz len z dvovdu za ak mae pohlawny stak tak sa mu potom zacne krutit hlawa a nieje mu welmi dobre dakujem za odpoved

bircof1

pre KEBEK maximalna kravina telo s takymito vecami vie pomoct samo, je to cele tvoj vymysel, polucia je asi naco, ked je pretlak v gula, nic nekrvaca nedostatku honenia alebo sexu

skuseny

ten hnisavy vytokmoze byt aj infekcia roznych bakterii chytena od dievcata s ktorim si sexoval, moze sa to prejavit aj neskor ak mas dobru imunitu, predpokladam ze su to chlamidie. zeny su na to vacsinou imunne, rsp u nich sa to nejak neprejavuje, ale musi sa vyliecit aj ona, tak jej zavolaj nech sa da vysetrit a neprenasa to na dalsich!!!

jeremy

Už tretí deň mám slabý výtok z penisu, sem tam aj s niečim ako hnis(alebo semeno) mal som pomer s inou ženou ale už pred 3 týždňami, je možné aby sa nejaká pohl. choroba prejavila až teraz?? Napr Kvapavka??

trey

este zajtra rano hned k urologovi s rannym mocom. to bude infekcia, pravdepodobne chronická, mocových ciest, alebo prostatitída. treba vybrat antibiotika

samotqa

Pri zapale mocovyx ciest sa moc sfarbuje do cervena. Krvou. Xlapec by sa mal naucit xodit pravidelne curat. Zadrziavanie je podla mna nezdrave.

mr.-M

UROLOOOOOOOOOOOOOOOOGGGG!!!!!!!!!! shit,take veci su vazne a potrebuju odbornu pomoc.inac mu pohroz ze mu ho odfiknes.