dovolenka

Príspevok v téme: dovolenka
tesimsa

ludia, prosim vas, viete poradit miesto na dobru dovolenku? to, co mate overene a sami ste tam boli a boli ste spokojni. moze byt na slovensku aj v zahranici. nie velmi drahu, ale aby bolo cisto, pohoda, pekne prostredie. najlepsie so stravou. s ktorou cestovkou mate dobre a s ktorou zle skusenosti? prosim, len pravdu (nech nepisu zamestnanci cestoviek, ale iba ich klienti!klienti!).

laurikaa

Ahojte,chystame sa s rodinou na dovolenku a rozhodujeme sa medzi TUNISOM a SPANIELSKOM? Bola by som vdacna ak by ste mi napisali v com su tieto krajiny odlisne a kde sa vam pacilo viac. Pre mna je najdolezitejsie: horucava (pekne sa opalit)hihi:D , ciste more, pekny piesok, dobra strava , pekne vecerne vychadzky a oddych, ale aj nejake tie atrakcie :)co by ste mi poraidli?pripadne aj stredisko ,,diki

Sharon

Ja milujem dovolenky na ostrovoch, majú takú inú atmosféru ako na pevnine. Bola som kedysi dávno-pradávno na ELBE a pred 2 rokmi na SANTORINI. Elba - super, okrem vylihovania na mori aj výlety na bicykloch po ostrove. A Santorini - krásny ostrov sopečného pôvodu, boli sme aj pri kráteri sopky, len pár krokov od nej, nezabudnuteľný zážitok. Na pláži si môžeš vybrať miesto aké ti vyhovuje - od veľmi drobného štrku až po kamene. Ten štrk vôbec nepichá, lebo kamienky sú perfektne okrúhle. Nevýhodou je to, že je sopečného pôvodu, teda čierny a cez najväčšie horúčavy po ňom bosou nohou prejdeš len veľmi ťažko. Na požičanom skútri sme vždy večer podnikali výlety a videli sme celý ostrov. Môžem aj poslať fotky.

agina

Sara to je tusim v Hurghade, ze??? Mne moj egyptsky kamarat odporucal skor Sheraton Soma Bay 5 hviezdiciek ako Caribbian world soma bay.

zuzulka

ja sa tych arabskych statov bojim. je tam velmi horko, spina a vsetci znami tam dostali hnacku. kazdy prisiel naspat s nejakym zdravotnym problemom. a bojim sa aj tej horucavy.

959

elana,
však je tam super!
Inak ak ti mam odporučiť, neviem či budeš s Tunisom spokojná.Podľa toho, či si typ sa iba vyvaľovať na pláži-tak je to OK. Lebo ak ťa baví šnorchlovanie-tam pod vodou nemaš nič, pamiatky žiadne, takže sa tam budeš nudiť.Lebo nas v Egypte okuzlil ten podmorský svet, v prvé roky tie vylety, ktoré sme obehali už všetky čo cestovky ponukaju-tieto posledné roky tam teda chodíme iba koli moru a šnorchlovaniu. Výhoda Tunisu je v tom, že je cesta lietadlom predsa len o polovicu kratšia, aj to prostredie ti bude pripomínať Egypt,dokonca aj piesok na pláži je o niečo krajši, ale more?....
No uvidíš, možno budeš spokojna. Ale jedno ti poviem určite-po dovolenke si povieš to isté ako my s manželom-bolo super,ale na Egypt to nema a ako vždy, zase sa vrátime do Egypta.
Lebo ako som už pisala, povačšine ludia, ktorí už navštívili tento štat, skušaju aj ine, ale vždy sa utvrdia v tom , že v Egypte bolo naj a vracaju sa tam.
Aj my skušame veľa iných štátov, ale nakoniec sa ešte v ten rok musime aspoň raz vrátiť do Egypta, lebo hoci sme boli už v danom roku na dovolenke/ veľakrát aj drahšej/ ešte v ten rok musime absolvovať aspoň raz Egypt-inak by sa nám ten rok čo sa týka dovolenky /ani neratal.