vylet..

Príspevok v téme: vylet..
michael

Prosim vas mozete mi poradit nejake vhodne miesto na vylet? Som zo stredneho Slovenska a priatelka mi povedala,ze teraz mam vymysliet ja ;) Teda nieco vhodne..viem napr. Kremnica /zamok,mesto,muzeum/...ale nieco ine..napr. Co je take vo Zvolene? /viem ze zamok../ alebo Stiavnica-kde sa da ist? Bystrica?...a kde presne su Mlynany?/arboretum/ asi tesarske...je to otvorene teraz?..dakujem :)

denisa

Banske muzeum v Stiavnici...
Ak je frajerka za kazdu srandu, natiahnu tam na nu prilbu a pojdete do starej bane... :-)))

kučierka

Ahoj,co tak Bojnice.Je to na celý den,ale pohodicka.Zamok 150,-,zoo 150,-.
Kopa penzionov tak by sa dal stravit aj cely vikend.

michael

bubu tak mi prosim ta porad co v Kremnici...viem je tam zamok..namestie pekne,ale to tak na dve hodiny...co dalej? kam ist?...podniky viem..napr Kocur je fajny alebo Fidenza...

bubu5

aj vo zvolene je fajn cajovna a da sa vyliezt na pusty hrad to je v podstate prechadzka.. prijemna velmi... a kremnica, milujem kremnicu, tam sa da stravit dlhy caS:)

kikuska

stiavnicou nic nepokazis, tam sa paci kazdemu..aj ked len prechadzka historickym jadrom..veeelmi romantikus. inak je tam aj stary a novy zamok, uuzasna cajovna Klopacka alebo muzeum bane..

michael

mamatata dakujem,ale problem je v tom..ze som s tym uz straavil doost casu...ale nic poiadne som nenasiel..teda aspon ja neviem..hmm:(

mamatata

Asi ti moc nepomôžem ale veľa nájdeš aj na
internete, do vyhľadávača napíš konkretne miesto a zistíš aj otváracie hodiny aj vstupné
pekný výlet