IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL

Príspevok v téme: IDE O ŽIVOT, PROSIM SURNE,CO PODPORUJE ABY SA CLOVEK VYCIKAL
jancecka

Prosím vás, som zúfala, švagrinu prepustili z nemocnice domov a neviem si pomôcť, potrebuje kyslík, neprepísali jej ho ale ani ten jej nepomôže, lebo ona sa nemôže vycikať. Neviete nejaký účinný liek? Doktori sa jej chcú zbaviť a poslali ju domov zomrieť. V nemocnici mala cievku, tú jej vybrali, aj sa deň po jej vybratí vycikala, dnes je druhý deň a nedá sa jej. Moč sa jej hromadí v tele, čo s tým? Prosím rýchlo

mirka ff

ahoj Jancecka.aky bol vikend,myslim ten menzes a ako sa ma Silvinka..mozes napisat aj na AHOJTE...tam sme my furt

dr.jajbolí

RNG, ďakujem, a life star?
Tieto všetky produkty mi naordinoval lekár. Môžem to tak pokope všetko brať? Keď som vredárka, nebude mi to ťažké na žalúdok?

RNG

Dr jajboli, tibetania su ok cordyceps je vynikazuci na regeneraciu, hlavne poskodene pluca, regenax je na kosti ale osobne mam preferenciu na zapadne mineralove a vitaminove zmesy na kosti(tie su klinicky odskusane mnohonasobne), noni je vyborne, ale plna kvalita je len za mrazu vysusene, vsetky stavy z neho su pasterizovane a tym znicene najcennejsie v noni=enzymiatd.
Otazka bole, ci mozes kombinovat potravinove doplnky s liekmi-odpoved: povacsine ano
Osobne som ale za nahradenie syntetickych liekov potravinovymi doplnkami, ktore su rovnako a casto aj viac ucinne, hlavne pre to, ze nemaju bocne ucinky a daju sa prakticky lubovolne kombinovat(az na vynimky a mozne predavkovania)

dr.jajbolí

RNG, prepáč, ja som sa ťa neopýtala, či poznáš tie produkty, Mám napísať zloženie tých preparátov?Asi som nemala písať názvy, aby som niekomu neuškodila, sorry

dr.jajbolí

dobre som si typla, že si nejaké mokré znamenie, tí sú takí priebojní,darí sa im, sú úspešní. Organizačné schopnosti majú,

dr.jajbolí

Vidím Jancecka, že beháš po témach, po ktorých aj ja. Nie si znamenie ryby? Dúfam, že mi RNG napíše. Idem teraz na ahoj.

dr.jajbolí

RNG, viem, že to nie je správne diskusné fórum, kam ti píšem, ale prosím ťa, mohol by si mi napísať, ak beriem Cipralex (AD) a antibiotikum Augmentin 1G(na zuby), či môžem užiť čínsko-tibetskú medicínu? Jedná sa napr. o Cordyceps, Regemax,Nony Gold Stár,Life Star a pod.?