Bolia ma zuby pod mostíkom!

[zruseny12]

ahoj,no dopadla som ok,vysledky su v poriadku...nic len som sa porozpravala s lekarkou o praci a o chorobe atd.a sla som do prace...v praci som bola do 18:15 a domov som prisla okolo 19:30hod.inak sa dnes citim celkom ok,len tie ruky a palec ma boli z roboty ,ale normu som urobila z odretymi usami...a ty ako?co ten zub si vlastne mysli,ze bude ta stale trapit?ci co?...zober kombinacky a vytrhni:))))/mne sa to smeje,ze?/

dr.jajbolí

Ahojte, nuž, včera som mala teplotu, vyše 38 st.C, a zase boleste až do neba volajúce.Dnes po RTG, zase čistenie zuba, a vo štvrtok"veľký deň", dajú ,i dolu mostík, aúúúúúúúúúú, už sa teraz bojím. Teraz zase leziem do postele, lebo zase mi stúpa teplota. Mám ja ale starosti, nechcem vás nimi zaťažovať, lebo určite je niekto, kto má väčšie problémy a potrebuje pomoc. Síce, každá bolesť je zlá.
Mariaa, ako si dopadla u lekára? Potom si pozriem neskôr témy, keď mi bude lepšie, teraz je to fakt na figu, už som aj opuchnutá a nosa sa ani dotknúť, lebo je to predný zub(aúúúúúúúúú),Tak sa majte zatiaľ pekne, papá

dr.jajbolí

Ahojte všetci!!!!!!
Bola som u zubárky, prevŕtala mi mostík, aj zub, vybrala nervy(aúúúúúúúúúú), vyčistila(aúúúúúúúúú) a zajtra mám ísť na röntgen, potom mi vezme dole celý mostík, lebo sa uvoľnil, vyčistí všetky zuby(aúúú) a prilepí späť, ak sa bude dať. Pod zubom mám aj zápal, aj hnis(fúúúúj). Včera som sa neozvala, lebo som už každé dve hodiny hlušila ibalgin.
MJANÍK, predstav si, že som si robila aj akupunktúru!!!!!!!!!!!! Môžem povedať, že by som si ju bola vopchala aj do uší, do nosa, proste všade, také som mala bolesti. Ešte detail, bolí ma predný zub! Čiže aj nos, líce, hlava, uši....
Pomohlo mi to tak...prd...(pardon), nuž, ale chvála bohu, dnes je to už trochu lepšie, čaká ma ešte pokračovanie zajtra.
Zajtra zase napíšem, čo bolo! Zatiaľ papá a užite si dnešný podvečer.Pá

[zruseny12]

Ahoj,zuby daju tiez zabrat,to poznam...ani ti to nezavidim...no k tomu lekarovi,hlavne aby ti to pomohlo...a to som zvedava,ale urcite ano,ked zacnes brat doplnky uvidis,ze sa budes citit lepsie omnoho i ked nikdy uz na 100%ale urcite lepsie ako teraz,ale nato musi byt cas,ja beriem doplnky uz asi teraz niekedy bude rok...ale presne neviem...tak ti zelam aby tie doplnky ti pomohli,ja som niekde pisala neviem teraz na ktorej teme o doplnkoch ako mi pomohli,aj sa mi zda,ze mi pomohli na plet a trochu som omladla,lebo ked som mala problemi tak sa mi zdalo,ze som hodne zostarla...ja som dnes bola dost na PC,takze asi uz za chvilu budem koncit,nedavno som pozerala na Skaredu Bety...paci sa mi ten film...ale uz davaju len jednu cast....este by som mala strihat dceru,len neviem kedy pride...tak ti budem drzat palce zajtra ked pojdes k zubarovi a peknu nedelu ti prajem.Este idem na inu temu ti odpisat.pa

dr.jajbolí

Ahojky! Nespala som, lebo od bolesti som nemohla, ale asi mi ibalgin zaberá, teraz momentálne je to už trochu lepšie. Zajtra idem k zubárke, júúúúúúúúúúúúúj, ale sa bojím. Hnis neviem či mám, ale pod mostík nevidím a len mi tak ťuká nerv v ňom. Možno mi odumiera zub. Vidíš Mariaa, stále je niečo, čo nás bolí!
Bola som včera u toho lekára, čo som spomínala. Ten prístroj mu vkuse pípal. POvedal mi Dr., že nemám absolútne žiadnu energu v sebe, akoby mi ju ľudia vysali. Ale to je pravda, lebo ja každému a vždy pomáham, radím a tak, a oni ma oberajú o tú energiu. Som úplne vysušená, nemám tekutiny v organizme, mám niečo s kosťami, poslal ma na denzinometriu, so srdcom, s kosťami, kĺbami problém, stresy, depresie, alergia, hlava a mozog mám tam niečo, povedal, že to môžu byť zuby, oči, uši, nechty a tak. No, práve ma bolia tie zuby. Napísal mi lieky na prírodnej báze. Sú to produkty, ktoré užívajú astronauti a vyvinula ich NASA. Kozmonautov tiež takouto formou vyšetrujú. Lieky ma stoja 5800Sk. No, samozrejme ako nezamestnaná, teraz na to nemám, ale keď sa zamyslím, že užívam lieky, platím za ne a nie málo a ešte majú aj vedľajšie účinky, tak si myslím, že tieto, na prírod. báze asi stoja toľko. Čo povieš?
Ináč môj muž je už na plafóne, že toľko sedím na internete, ale on nevie, ako mi to pomáha a dáva silu.
Mám vás všetkých tu rada, lebo sme na jednej lodi všetci a rovnocenní. Tu sa nerozlišuje, či je niekto Dr. Ing, riaditeľ, alebo smetiar. Tu sú ľudia, ktorí potrebujú pomôcť a chorí. Cítim sa s vami dobre.