MISS 2008

Príspevok v téme: MISS 2008
samantha

Co si myslite o tohtorocnom vybere "kralovnej krasy"?
Podla mna je velmi neprirodzena a vobec nie je taka krasna...oci ma zaujimave, ale je velmi povrchna a hlupa...
Cele to mala udajne zaplatene....
Aj ked celkova zostava tohtorocnej Miss nebola nic extra...
Ake boli vase typy na vitazku??
Ktora bola ta naj pre vas?:)
Dakujem za odpovede

panča

no tak tak tragicky by som to nebrala..pretoze co viem, celkom sa im dari aj v zahranici a tie ,,vrcholne" miss podujatia vyhravaju ,,politicke kandidatky"

prerad

Nic moc,

funguje to tak, ze ktora da v zakulisi niektoremu porotcovi, alebo ktora je znama riaditela televizie, tak ta vyhrava. To je aj dovod, preco tieto nevzhladne kostry na medzinarodnych sutaziach nikdy nic nevyhraju. Rozmyslali ste uz nad tym?

samko r.

No vidíš a mne sa najviac páčila 11. Bola ako bábika. Teda do tváre, ale aj postavou. Niektoré (asi dve) tam boli skoro ako anorektičky.

pm

No ako som sa už vyjadrila skôr- mne sa zdali byť missky úplne obyčajné baby. Ničím neboli pekné ani zaujímavé. Myslím, že na ulici máme možnosť vidieť oveľa viac krajších báb, ktoré nie sú upravené vizážistami ani odborníkmi ani kaderníkmi. Ja osobne by som si z nich nevybrala ani jednu. Vyzerali ako malé dievčatká, ktoré zabudli jesť. Nebojte sa nikomu nezávidím, nemám toťiž to ani čo závidieť. A keď si poviete, že jaká som ja škrata a preto im tú krásu určite závidím. No to by ste sa čúdovali, keď sa namaľujem a pekne upravím, tak sa aj za mnou otáčajú. Podľa mňa im chýbala ženskosť , prirodzenosť a sexepíl. To neboli ženy, to boli deti. A je fakt, že retuš fotiek urobí veľa. Pozerala som si tie fotky s Editkou( ja proti nej nemám nič, keď nepoznám, tak ju nesúdim- myslím jej povahuvú stránku), ale fotky nič moc. Keby nebola tak silne namaľovaná(až premachlená) a nestrúhala také umelé pózy, tak by vyzerala oveľa krajšie, tomu verím). Tie fotky bola umelosť sama o sebe. Ja nehovorím, že je škaredá, to nie, ale mne jej krása nič nehovorí. To je vec názoru a vkusu. Ani mne sa nepáči Honzík Novotný (bicykel by som si oň neoprela), ale Ďurianová a spol sa idú zblázmiť. Jednoduch si myslím, že Editke ešte niečo chýba (nemá všetkých 5 P). Každý máme svoj ideál krásy, podľa ktorého hodnotíme.A ešte k finalistke č. 8, ktorá prezentovala úspešne svoju kabelku a nie seba. Sama tak ukázala svoju povrchnosť. Ja ju poznám osobne, takže viem, že nie je všetko zlato, čo sa bliští.

katty081

ahojte,
ja osobne som miss nepozerala, iba som si pozrela koniec, ze kto vyhral. Mne sa naozaj najviac pacila ta co vyhrala, takze ja som spokojna. Inak vzdy v predchadzajucich rokoch vyhrala ta co sa mi vobec nepacila. A mimochodom Andrea Veresova sa mi vobec nepaci.

katarinka

okrem oci, ktore mala pekne nalicene, co trenovali pol roka, na nej nic nebolo, na ulici by ste si ju nevsimli...a tie ostatne to boli skraty...kde ich ta Hablovicka hladala...fuj...na stv boli krajsie baby..omnoho