nebavi ma to

Príspevok v téme: nebavi ma to
bambulka15

caute...zalozila som tuto temu, lebo sa nudim...nebavi ma jednoducho nic robit.Kazdy den mi pripada uplne rovnaky, taky obycajny,nudny..a ked sa zamyslam nad samotnym zivotom, casto hladam zmysel a pytam sa naco vlastne chodim do skoly a musim sa ucit take hluposti, ked ma to vobec nebavi...lezie mi to na nervy...newiem ale vobec ma nebavi skola a to buduci rok maturujem...nemyslim si, ze som na to pripravena..co mam robit, kde mam hladat ten zmysel?

bambulka15

ale mna bavi zit..zase nejde o to, ja sa viem aj tesit zo zivota, len ma jednoducho nmebavi taka kazdodenna rutina..asi si nemam cim vyplnit cas a preto sa zamyslam nad hlupostami...

kabosa

Život nie je len škola, aj keď je fain niečo vedieť a ja osobne som toho názoru, že čím viac človek vie tým lepšie.Určite máš predstavu čo chceš robiť po škole.Máš snáď nejaký cieľ? Si veľmi mladá tak je dosť smutné, že ťa nebaví žiť.Ja som sa tešila, že sebe a aj druhým dokážem, že sa viem postarať sama o seba.Asi budem zlá, ale asi ti je až príliš dobre a preto máš pocit, že nepotrebuješ nič vedieť o nič sa starať a preto ťa nič nebaví.

bambulka15

nie ziadne psychotesty sme nerobili..ved prave v tom je problem, mna nic nebavi..mozno dejepis trochu ale vobec newiem kam pojdem hmm

poliewoocka

Ja na stvorrocny..takze si o rok mladsia.Veru,ani ja som minuly rok netusila,kam pojdem..mala by si najprv uvedomit,co by ta bavilo-matematickotechnicky smer,biochemicky,socialnohumanitny,umelecky,telovy chovny,podnikatelskoekonomicky...nerobili ste psychotesty?