prosim o pomoc...

Príspevok v téme: prosim o pomoc...
vera

Ahojte prosim vás poradte mi... ked sa mi priatel vystrieka hocikde na telo je to v pohode, nic mi nie je. ale ked to dá do mna tak po piatich minutach to zacne palit, svrbiet, stipat. trvá to tak den. moze ist o alergiu na spermie? ale prečo potom telo nereaguje na iné miesto len na môj ženský pohlavný orgán? stalo sa vám to už niektorej? kazdej dakujem za radu.

vera

Ahoj žienky, tak všetko mozne som poskusala... nic asi to predsa len bude spojene nejak s tou alergiou. ale co je najhorsie ze ked ma zena alergiu na spermie je pravdepodobne ze je neplodna a ja chcem mat v buducnosti tak velmi babatka...ale 25.9. idem ku gynekologicke tak uvidim a napisem vam...

sii

skus sa pred tym osrchovat a aj on nech dodrzuje hygienu to pomoze. Myslim ze predtym sa da aj ked potom niekedy nie je moznost :)

vera

no ono to prestane len vtedy ked sa potom osprchujem...lenže vieš takú možnosť nemám vždy. podrazdená pokožka to asi nie je. to by ma bolelo vždy po styku.

tammy

no hygiena je dolezita:)sii ma pravdu treba sa predtym osprchovat a skus aj potom..a pouzivaj mydla na intimnu ghygienu..ziadne fa alebo dove..najlepsie su tie na intimnu hygienu..skus a potom uvidis

sii

snad mas len podrazdenu pokozku v posve. Bola si dostatocne mokra? Pozor aj na hygienu, to je tiez velmi dolezite. Mne sa take daco stava ked je to len tak spontane neplanovane, hoci kde. Chodte sa predtym osprchovat.