Akneeee!!!

Príspevok v téme: Akneeee!!!
luula

Prosíím o radu:-)mam 18rokov a uz dlhsie mam problemy s akne.pouzivala som roznu kozmetiku od vichy,nivea,avon atd.ale asi tak pred rokom som si kupila rad kozmetiky od loreal-pure zone.vysledky boli super-obcas sa mi sice vyhodila nejaka ta vyrazka,ale nedalo sa to porovnat s tym co som mala predtym.avsak v poslednom case sa jeden z tychto vyrobkov zmenil-konkreetne peeling a odvedy sa moja plet zmenila tiez.znovu mam zapalene vyrazky a nehovorim o tom,ze mam plet uplne vysusenu na licach a v okoli ust.naozaj neviem co mam robit:((mam navstivit koznu?alebo vyskusat inu kozmetiku?heeeelp meeee!

suns

ja mam garnier pure zone cistiaci gel, a okolo tak hrozne to vysusuje!! citim sa ako ryba:P je pravda ze nivea krem je alergen? lebo mne nerobi dobre..

stix

ak mas problemy s akne a zacina to byt vaznejsie tak sa nespoliehaj iba na kozmetiku. navstiv koznu lekarku, ta ti spravi odber a podla analyzy ti predpise liek (zvacsa antibiotika) ktore ti pomozu urcite rychlejsie a efektivnejsie ako nejaka kozmetika... to je moja rada, zacni si to akne liecit normlane kym sa ti to nezhorsi..

jancecka

Mne na tomto fóre poradili veľa, skúsila som sírové mydlo, to pekne moju pleť vysuší a netvorí sa mi veľa podkožných pukov, potom som si z internetu objednala perfektnú masku čistiacu na aknóznu pleť /zajtra ti napíšem názov,nepamätám si ho/ a ešte používam konopný krém a zdá sa mi, že mi akné ustupuje. Nechcem to zakríknuť, ale zatiaľ to vyzerá lepšie. Uvidíme čo bude ďalej, vyhľadaj si témy staršieho dáta, je tam veľa rád :D ale na zapálené akné viem, že sa peeling nesmie používať :D