nezrealizovane fantazie..

Príspevok v téme: nezrealizovane fantazie..
bibina

mam taky prbolem.. chodim s priatelom uz 2 a pol roka a mam strasne vela fantazii ktore si s nim predstavujem.. neviem mu to vsak nejako navrhnut.. bojim sa ze by si o mne mylsel ze som nejaka zvrhlicka... strasne by som to chcela vyskusat.. len neviem ako na to.. dost ma to trapi lebo na to celkom casto myslim.. nemozete mi nejako poradit? a nie je to sado maso.. ani nic podobne.. :-)

juva

Ja som minule našla originál putá,čo mi dal jeden ocov známy a aj také bičíky z kože,čo mali byť asi klúčenky alebo čo..a tak som tak trošku šlahala priateľa po zadočku a jašili sme sa.Jemu som dala putá,ale podarilo sa mu zmocniť kľúča,tak som ich nakoniec dostala ja..:) skončila som s rukami za chrbátom v predklone..Jeho otázka znela:Chceš bitku s tým bičíkom alebo znásilnenie od zadu?Vtedy som bola už tak vzrušená aj on že až..Bolo to rýchle a vzrušujúce a cez po dobrom obede.A ešte hrozilo,že príde sestra.:D Fakt sme sa super pobavili

martin23

Je to "iný" orgazmus / lepší /ak mu strčíš do análu ale tak niečo dobre lubrikované aby to nebolo nepríjemné...

hmm...

matkoo: ... a fakt to bolo dobre? .. tolko sa o tom pise, ze ake je to vzrusujuce, ked muzom strcis nieco do analu pred vyvrcholenim... prst alebo co .. ze maju potom lepsi orgazmus... ale je to fakt pravda? .. nieze to urobim partnerovi a dostanem facku :))