rakovina

m.m

Prosím o pomoc!!!!! V roku 2004, bola operovaná – vulvectomia et lymphadenocotomia ing. bilat. propter ca spinocellu. v roku 2007 ďalšia operácia, po ožarovaní komplikácie s hojením praktický až po ďalšiu operáciu v lete 2008. Následne po plastickej operácií a zhojení v miestach kde bola prevedená plastika, avšak v dolnej časti pravej strany k zhojeniu nedochádza a v utorok 18. novembra 2008 je prijatá na ďalšiu operáciu z dôvodu výskytu dalších 2 nádorov. Kedže prognózi na tento druh rakoviny nie sú dobré, pomohli by informácie, skúsenosti, možno alternatívna liečba, lieky,chemoterapia čokoľvek čo liečbu pozastaví, alebo vylieči. Pre informáciu jedná sa o ženu vo veku 50 rokov, operovaná bolo celkom 3x v rozmedzí 4 rokov a ako som už uviedla čaká ju ďalšia operácia.Poteším sa akejkoľvek odpovedi a rady. Ďakujem.

RNG

alebo len obycajna tukova hrcka...
Ked to neboli a nie je to zapalene,tak to nie je vyrazka. Ale je to definitivne nepotrebne tkanivo a telo ho musi odburat(enzymi)

janka

Dobry den.Nahmatala som si zvonka na konci nosa taku hrcku a aj ma boli,chcela som sa spytat,ci to moze byt nieco vazne,napr. rakovina nosa.Dakujem za odpoved

silviia

neviem, mozno keby tam bola pritomna,tak by vysli abnormalne bunky predpokladam ale musel by vyter zaxytit priamo ten nador-si to predstavujem nejak tak ako cytologia z krcka maternice, no ale nemyslim ze by sa to u nas robilo, este tak konecnik myslim zo stolice sa da zistit ci sa tam nachadza nejaky enzym ktory produkuje karcinom ale takisto sa to u nas ,zial, asi nerobi. odkial to konkretne potrebujes?
no a z krvi to tiez nie je spolahlive-teda specificke markery,ale da sa vysetrit akysi enzym myslim protein P53 to je? a ten je pritomny ak je niekde v tele-vraj hockde rakovina, ale opat-neviem preco, sa to u nas nerobi... mozno ze ak si to dakde v labaku zaplatis...?
potrebujes to surne?