pysky ohanbia - operacia

Príspevok v téme: pysky ohanbia - operacia
skrata

Ahojte. Raz som tu debatovala na temu velkych pyskov ohanbia. Napriek vasim odpovediam, ze sa za ziadnu cenu nemam dat rezat som to spravila. Moje pysky ohanbia boli strasne velke, vyseli viac ako 2 cm a bolo to odporne. Dnes to mam za sebou, podstupila som kratky 1hod zakrok a konecne sa citim v pohode, ziadne komplexy. Slubila som, ze sa podelim o zazitky: takze zakrok je skoro bezbolestny, trva asi 1h a je trocha neprijemny (asi si viete predstavit preco :-)) Chvilu po zakroku nastava silne krvacanie (myslela som si, ze vykrvacam)a prichadzaju bolesti. V priebehu 10dni, ktore sa daju ako tak vydrzat, vypadnu stehy a ste fit. Zrasty su teraz trocha tvrde, ale vraj aj to pominie :-)
Ja som ihned na druhy den isla do prace a "normalne" existovala. Viem, ze to mnohe z vas zaujima, tak som to trocha opisala. Ahojte.

MIROSLAVA 1985

Ahojte dievcata ja mam to iste velmi velke pysky tiez my trcia tak asi 2cm von a vyzera to ako keby som bola roztr..... ale to nie boze baby to z coho mame take velke???? prosim piste my ako to vyzera po operacii o kolko sa to da zmencit??? a potom pohlavny styk OK???? a cenovo????

Elle9

CUDNE : najviac milujem ked to komentuje clovek, ktory s tym nema ziadne skusenosti. To ze si to dala prec je jej volba, aj ja ten zakrok podstupim, pretoze zeny ktore maju vacsie pysky ohanbia sa nemozu normalne bicyklovat, cvicit ba niekedy mi to este aj pri chodze vadi (boli to) a o pohlavnom styku ani nehovorim. To ze tu napises neaky clanok o tom ako zeny nikdy nie su so sebou spokojne nema s tymto nic spolocne. Ani ja nemam bohvie ake prsia, a nejdem sa zblaznit . Ale kd raz ide o estetiku a zdravie tak tu netreba mudrovat o nespokojosti, ked stym nemas skusenosti tak pomlcat. Dakujem!

cudne

boze zeny co vy furt riesite. vy stale nieste zo sebou spokojne. povedz mi preco si to robila ak ta to nebolelo zesu take velke. ako fakt bud mate lae kozy alebo velke, alebo stestale moc tucne aj ked ste ako prutik az nechutne chude dakedy. alebo mate velke veci na kunde. ako fakt ste cudne. co tym dosiahnete, ak to robite kvoli chlapovy lebo on to chce mozte si byt iste ze mu ide iba o sex a aj tak vas posle docerta alebo podvedie minimalne. muz ktori vas ma rad nezalezi mu ze mate dake kilecko naviac. alebo ze mate male kozy(jemu sa urcite pacia jasne pozre sa po inych lebo je to chlap a aj keby boli vecsie pozera sa napr po malich. zaujima ho ake su proste ine), alebo ze mate gulu vnohavickach.

misicka

..no jasne ze to neporovnavam, ja len vravim ze takisto ako maju baby komplexy z toho ze maju vacsie pysky ohanbia mozu mat komplexy aj z toho ze maju male prsia..a pri tych silikonoch by ma ani tak neodradil fakt ze ti do tela napchaju nieco umele(co mimochodom vyzera a odstava uplne neprirodzene podla mna) ale skor ta bolest ktoru musi zena podstupit len z rozmaru, podobne je to aj s operaciou pyskov bohuzial...ale musim povedat ze ani moje pysky nie su najmensie a vobec mi to nevadi, skor si myslim ze take malicke ich maju jedine male dievcatka:) alebo zeny ktore uz absolvovali operaciu takze sa nemam za co hanbit, prave naopak som rada ze som taka aka som a ze sa mojmu skvelemu priatelovi pacim:)

mirkaal

chcem len napisat slecnam, kt. to porovnavaju s prsiami.. to sa neda porovnavat, velkost prs sa da preskakat, ale velke pysky vam mozu aj zavadzat..

jajajajaja

misicka aj ja mam male prsia a nikdy by som si nedala silikony..vies je ine dat si nieco odstranit ako pchat si do tela nejake umeliny..co si o tom myslis?

misicka

ja by som na taky zakrok nikdy nesla ale nie som proti tomu..takisto mam male prsia a ani za svet by som nesla na plastiku..takze tak, kolko ludi tolko chuti:) ale ja som za prirodzenost!