Co sa mi stalo??

bianka

Dr jajboli - to, co som opisovala, som zazila cca pred 2 rokmi, no ked sa to neobjavovalo, tak som tomu uz nevenovala pozornost. Odvtedy som to uz nemala. Ked sa mi to stalo, tak som spala a zobudila som sa s tym, ze potrebujem ist na wc. No a ked som sa vracala do postele, toto sa mi prihodilo. No bola som na preventivke, a tam mi nezistili nic. Tak preto som uz tomu nevenovala pozornost.

Dr jajboli

to nebolo odpadnutie, ale psychika + krčná chrbtica. Zamysli sa, či nie si náhodou prepracovaná, unavená, vystresovaná, v napätí. Môj syn to mal nie raz, volali sme aj záchranku a vždy mu pichli niečo na ukľudnenie. Netreba to zanedbať a volať RZP alebo ísť k lekárovi, pretože potrebuješ urobiť ďalšie vyšetrenia. Nezanedbaj to! Držím palce

bianka

Mne sa raz prihodilo cosi podobne. Lezala som v posteli, no ked som vstala, oblial ma studeny pot, zacalo mi hucat v hlave a usiach (az na prasknutie), a na chvilu som prestala vidiet, a padla som na zem. Odpadnutie to nebolo, no bolo to tiez dost zahadne. Odvtedy sa mi to este raz prihodilo u lekarky po brati krvi. No to bolo naposledy.

katty081

a nemohla si byt hladna? ja ked som hladna na mna pridu mrakoty a ked sa nenajem tak tiez mam mravencenie a sa potim.

nechapem

urcite tyo nebolo z jedla,naposledy som jedla asi 7 hodin predtym a zle mi nebolo,len to trpnutie,studeny pot,busenie srdca,piskanie v usiach,,,inak nic..

agina

Musela si nieco jest, bola to slaba otrava.Mne sa toto iste stalo, ked som zjedla cely balicek gumenych medvedikov.Odvtedy som na ne alergicka.