Gynda a ochlpenie

bobrik22

pravda, urob tak aby si sa ty citila co najlepsie, jemu je to uplne jedno:D ja preferujem uplne do hladka, priatelovi sa to paci, hoci najprv frflal a krutil hlavou...:))ale teraz si to inak ani nevie predstavit

looc

lekarovi/lekarke je to uuplne jedno, aj keby si tam prales mala, pokial si nepestujes zvieratka! on/ona ta ma vysetrit a nie hodnotit esteticku stranku

avsak ja sa holim, pravidelne, kvoli sebe, hygiene, priatelovi, whatever.. ziadny pasik, nic, proste pekne hladko

rita23

niekedy som nad tym stresovala, dnes mi to je jedno. Dole si to holim tak raz za tyzden alebo dva, ako mam cas alebo sa mi chce. Doktor si ma vsimat zdravotnu stranku pacienta, nie tu vizualnu.

vanilyeyes

gyndosi su zvyknuti aj na chlpate, aj na vyholene :) zariad sa podla toho, ako ti to najlepsie vyhovuje a v com sa najlepsie citis. Ja sa holim uplne, ale nie len pre estetiku, ale aj pre hygienu je to dolezite.

bŕŕŕŕŕŕŕ

No, aj ja mám taký problém, keďže už nemám 20. a už aj toho porastu je tam dolu pomenej, aj tých päť je na sedem strán, mám problém ísť na gyndu. Lekárka šla na dôchodok, je tam fešáčisko, ku ktorému som predtým chodila a ja odkladám a odkladám kontrolu. Naposledy som bola úplne vyholená, ale bola by som sa skryla aj pod kozu, tak mi bolo nepríjemne. On to pochválil, že je to hygienické, nuž tak... aký pásik by som si mala urobiť, keď v strede nie je nič, len po bokoch a dolu niečo.

karkulka

ja sa holim uplne teda ohanbie, na venusinom pahorku si nechavam taky uzky pruzok. holim sa vsak pravidelne, aj ked nejdem ku gynekologovi. len manzel ziarli, ze ak idem k lekarovi, dam si na tom viac zalezat :)))
vela znamych vsak chodi \\\"ako ich pan boh stvoril\\\". nemyslim, ze by s tym mal lekar problem.