Solarium

angeles

ja chodim do solarka tak striedmo 1x do tyzdna aby som sa nespalila a aby som bola tak normalne opalena nie ako údenáč...to zas tiez nie je pekne...
a k tym znamienkam, moja kamaratka bola na koznom pytala sa ci tam teda moze ist s tymi znamienkami co ma a ma este svetlu pokozku a lekarka jej razantne zakazala...radsej si kupi neake samoopalovacie mlieko...je to nebezpecne s tymi znamienkami fakt..

khadafi

Suns
No vies vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. Ja mam tiez inak svetlu pokozku a na slnku pokial nemam zaklad sa spalim. Solarko ma nespali ak tam chodim s mierou. Ja solarko uz vyuzivam asi 2 roky a som spokojny. Pouzivam aj kozmetiku lebo solarko velmi vysusuje pokozku. Ved vyskusaj a uvidis ako to zaposobi na teba. :)

suns

veľmi váham s tým solárkom.. čítala som kopec vecí, aké je to dobré, vitamín D, zavápňovanie kostí, prehriatie tela.. a bla bla.. na druhej strane fakt ta rakovina... :( ja som albín, neopálim sa, teda len dočervena.. neviem no..

khadafi

suns
No vies podla toho kde to znamienko mas ....ja mam na nohe cize si nalepim vzdy aky mam .....mam okolo neho neopalene ale to nevidno velmi...ak to miesto mas viditelne tak si vystrihni take aby ti sedelo akurat :)

bobrik22

Ja osobne som par krat bola v solarku...ale kamos ozaruje ludi s rakovinou a ked som mu to spomenula, hned som dostala polhodinu prednasku. Myslim, ze mal pravdu, nestoji mi za to byt hneda a o par rokov mat rakovinu. Radsej biela a zdrava:) Kazda minuta v solariu posobi na vasu kozu - negativne, hoci sa to nezda, po par rokoch sa to moze prejavit a uz bude neskoro...

khadafi

suns
Prelepit si ich mozes aj ked neviem ci to ma ucinok ale aj ja si take vacsie co mam na nohe pre istotu prelepujem. A ta indulona to asi nieje dobry napad najlepsie je pouzit solarnu kozmetiku ked uz.

khadafi

nicoletha
Do solaria nechod v ziadnom pripade s make-upom ani spirala ani vonavka na kozi nic ....velke riziko ze potom budes mat flaky.

suns

otázočka: ak mám nejaké znamienka, môžem si ich pre istotu zakryť malým leukoplastom? alebo to nemá význam? počula som, že ak sa natriete indulonou, lepšie vám to chytí. len neviem, či predtým, alebo potom :P