Tik v oku az 4 mesiace

Gregora

Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť? Mám už tretí mesiac tik v ľavom oku, resp. na ľavom hornom viečku. Vyskúšala som už vitamíny ako B-komplex, potom zvlášť vitamíny skupiny B1, B6 a B12, ktoré som jedávala trikrát denne. Teraz užívam Magne B6, sáčky a nepomáha mi nič. Keď som brala B vitamíny, mala som pocit, že to ustúpilo. Prosím viete mi niekto poradiť čo s tým? Obťažuje ma to, znervózňuje. Ďakujem.

chaka

Tiez som mala problem s tikom v oku. Mesiace ma to trapilo. Rozne formy mgnezia som skusala, Magne B6-dvojite davky, sumive tabletky, vody s magneziom, Bkomplex. Nic mi nepomohlo. Ked mi priatel priniesol tabletky Bion 3 od svojho kamarata, lekara, len som sa usmala, ze no jasne... dalsia nejaka blbost. A musim povedat, ze zabrali. Po tyzdni sa to zlepsilo a po par dni ustupil tik ulpne. Som prekvapena. Konecne mam klud. Odporucam.

janka6

Mne vždy keď sa učím (a viem, že v tom nie som sama) a málo spím tak mi šklbe kútikom, býval som z toho na nervy, ale reviophtal je na to dosť dobrý.

Krtek

Velmi jednoduche :) ... skuste jest viacej ovocia napr. jablka teto tik v oku vznika vacsinou s nedostatku vitaminov ... takze papaje ovocia :)

l0l

ja som mal nieco podobne v stresovych obdobiach ked som zaroven mal nedostatok spanku. skus spat 12+ hodin denne a mysliet na pozitivne veci

lavender33

Pred rokmi som mala tik v oboch očiach, ktorý sa mi stále vracal. Prešla som lekárov od očnej po neurologičku a psychiatričku, pomohla mi len ľudová liečiťeľka...znie to divne, vôbec som jej neverila, to, čo mi kázala robiť som robila len preto lebo nadomnou stála matka. Ale pomohla mi, odvtedy mám absolútny pokoj

Aristoteles

Mne tie tiky zacali na lavom oku, objavovalo sa to vela krat denne. Bolo to poriadne neprijemne, dokonca som si niekedy musel to oko zavriet a prstom drzat... Neskor, najma pred spanim sa k tomu dokonca zacalo pridavat trhanie tvare pod tym okom.
Potom som chodil k doktorke na injekcie B12-ky (do zadku:), dostal som ich 5 lebo 10, uz sa nepamatam, ale prestalo to, uz je to odvredy pol roka a ani raz sa to odvtedy neobjavilo.
Kym som si tu skusal sam liecit B-komplexom forte, nepomohlo to ani trocha. Takze ludia nevymyslajte samoliecby, treba sa poriadne nadopovat tym B-eckom , ale musi to byt vo forme injekcii, tzn. dochadzat k nim u vasho obvodneho lekara...
Aj keby vas pricina pricina bolo nieco ine ako nedostatok B-ecka, treba to skusit, B-ecko vitamin vam totiz neublizi, tym sa na rozdiel od inych vitaminov neda predavkovat, iba trocha zvysuje chut do jedla...

28princezna

ahojte , tik v oku je sposobeny stiahnutim nervu , ktory prave ten sposobuje ten tik , a aby spravne ten nerv fungoval a kvazy netikal treba mu dat dostatocne mnozstvo magnezia, odporucam magne B6.ak nezaberie odporucam navstivit neurologa :))