Lutenyl - skúsenosti

tina13

ja užívam lutenyl pol roka a pribrala som 8 kííl !! zo začiatku mi nič nebolo prve dva mesiace a teraz prišli návaly, zimnica , potenie , občas závraty, chcem ho vysadiť , raz je to hormón a treba hladaď prírodnú liečbu , mala som ho na úpravu menzesu , skutočne mi pomohol ale takto ako mi je za poslednú dobu mi nebolo pred tým, aké máte skúsenosti ostatníí?? ďakujem

lexi6

ahojte,
tak mne tiez lekar predpis Lutenyl. este som ho ale iba zacala brat.tak dufam ze mi pomoze pri mojom nepravidelnom menzese. Ale na druhej strane sa bojim ze z neho priberiem :(. Baby, ako ste na tom vy ? pribrali ste z neho ?

Diky moc

nevesticka

Ahojte, mne doktorka dala lutenyl na oddialenie kvoli svadbe- mam dost nepravidelny menzes..tak sa nic nestane ked to zacnem brat nnie o tri ale o pat dni skor vsak?

Este ma zaujima,ci je pravda,ze sa zvysuje riziko otehotnenia a v jeho pripade je nutny potrat.

Vdaka

jancecka

Ja som tiež brala lutenyl, brala som ho tri mesiace, potom mi už doktorka nechcela ho dať, neviem prečo, ale bez neho mi menzes začal opäť haprovať, pribrala som. Takže mne pomohol len keď som ho brala.

dakota

Ahojte :) Mne dnes lekár predpísal Lutenyl. Doteraz som brala normalnu antikoncepciu. Mám považovať Lutenyl za náhradu antikoncepcie?

ZMA

Ahojte,ja mám veľmi dobré skúsenosti s Lutenylom.Nepribrala som odkedy ho užívam,beriem ho už od marca 2009,aj cyklus sa mi upravil,no bez tohto lieku mi cyklus nenabehne,pretože beriem iné lieky.

HEJ HEJ

inak ked som ho uzivala tak som mala pravidelnu menstruaciu presne na den...inak moze sa pocas uzivania lutenylu konzumovat alkohol?

HEJ HEJ

Ahojte, moze mi niekto poradit, lutenyl som uzivala asi rok a mam pocit ze sa mi premnozilo ochlpenie...myslite ze to sposobil ten liek alebo mam hladat pricinu inde?

RNG

yam upravi cyklus tak isto a je to prirodzeny potravinovy doplnok.
.....
Lutenyl je synteticky nomegestrol acetat. (synteticky "progesteron")
Medzi skodlivymi ucinkami je spontanny potrat a napadnutie pecene.