Dovolíte mužovi aby...

pu 111

este som zabudla no jej to asi neprekaza, stale vyhladava sestra ze nikto jej nezavola ked je tak daleko, ale co zas kazdy den volat to by bolo otravne...a ze jej muza sere to ze jej nevolame, ale to je nasa vec..

pu 111

ahojte ja mam vydatu sestru, ktorá býva u svokrovcov....ona vsetko muzovi hocico na nas nahovorila aj dobre aj zle, a on teraz na nás hocico vymysla, vytyka.ze on ma na to právo lebo sestra je jeho manzelka.

Slaninnka

Pre mna je moj partner partnerom vo vsetkom,takze vie aj o veciach,ktore sa deju i nas v rodine,ci uz su to tie dobre veci,alebo aj tie zle a vzdy si vypocujem aj jeho nazor,pripadne si necham poradit,ale nikdy do toho nejako nezasahoval,aby to riesil za nas,alebo sa do toho plietol a to iste plati aj pre mna,tiez poviem svoj nazor,ale dalej nezasahujem pokial si to vyslovene neziada a to sa nastasie este nestalo :o)

sedmikraska

ja mu poviem na jeho rodinu svoj nazor aj co mi vadi, ale ked maju neake rozpory, tak cusim, lebo to je ich vec. No ale semtam mam chut na nich zakricat :)

bambuľka26

Ja sa s manželom o všetkom rozprávam a keď mi do toho kafrá, čo mám rozrobené so sestrou, aj tak si robím po svojom. To len zahundre trochu, ale nikdy neoponuje. On si skôr chránil súkromie s rodičmi a bratmi. Ja som do toho nesmela,

romana

ja poviem mužovi skoro všetko. Nevadí mi ak mi povie svoj názor na danú vec. Skôr naopak som rada. Možno je to aj tým že máme navzájom dobré vzťahy aspoň čo sa týka rodiny z mojej strany. Z mužovej strany je to horšie. Ja ich viac kritizujem, ale muž sa tomu nebráni skôr uzná, že mám pravdu...