vredy

RNG

vredy zaludka su sposobene na 98% helikobakterom. Liecenie vredov pozostasva v zniceni helikobaktera. Tema uz bezala ,mnohokrat.
Vredy sa nedaju "oddietit"

usmev

wu:Tie Zepter riady, to je pravda, si zachovajú výživové hodnoty,nepotrebuješ olej /ak, tak veľmi málinko/,aj farbu potravín, neprepaľujú sa tuky,atď.Môžem Ti o tom viac povedať,ak chceš.
Na vredy pomôžu aj kvalitné prírodné produkty,doplnky výživy, ktoré neobsahujú chémiu a nemajú nežiadúce účinky.Môžeme o tom viac porozprávať,ak budeš chcieť:duratnakatka@zoznam.sk

mirka 23

Treba začať variť na Zepter hrncoch. Môj otec mal vredy a vždy sa mu vracali. Už 10 rokov varíme na Zepteroch a vredy sa mu nevracajú.

lucuša

No starká mala tiež vredy, ale bola s tým u doktora a ten jej naordinoval diétu... takže ona už skoro rok je iba toto: Nejesť korenené jedlá, z tých korení možno použiť bujón, ale aj to len veľmi striedmo a zriedka, môžeš použiť soľ, nejesť nič vyprážané, pečené, grilované. Je dovolené jesť iba varené mäso (vo vode alebo v pare), mäso zo začiatku iba kuracina potom postupne bravčovina, hovädzina ale aj to asi tak po pol roku... Môžeš varenú zeleninu ako napr.: mrkva, kaleráb, zeler, petržlen... môžeš chleba, ale nie čerstvý skôr taký jednodňový to isté aj s rožkami, možno použiť maslo - rastlinné, lekvár - málinko, nejesť MED, nič kyslé (ako uhorky, ocot)... dosť mliečnych výrobkov ako jogurty, syry, mlieko to je povolené :) ... no starkej to pomohlo, ale vravím bola aj u doktora,,, stravovala sa takto a pri tom užívala lieky na tie vredy. Ak si nebola u lekárky ťažko sa toho zbavíš,,, treba to preliečiť tabletkami... tak držím palceee...

dugi

Ak vás zaujíma liečba vredov,je fakt že chémia vám nepomože.Prečítajte si pozorne www.drnona.euweb.cz a v menu choroby sa dozviete aj o ličbe vredov.
Ja už chemickým liekom neverím!

milco

Vieš že vredy sa dajú úspešne vyliečiť? Zabudni na lieky existuje, toľko prostriedkov.Základom je strava.POradím,ak napíšeš.