po akom čase chodenia ste maly prvé bozkávanie, prvý sex

Faith

Jarušíííq nechcem uraziť teba alebo tvoju kámošku ale príde mi ako taká kurva... keď sa v 13 už s niekým vyspí.. veď ona si seba samú asi vôbec neváži..a už vidím ako to za pár rokov bude ľutovať..škoda že sa to už nebude dať vrátiť.. a čo sa týka teba.. nerob to len preto že to robia iný ja som o pannenstvo prišla v 17 a to s chalanom ktorý na mňa čakal rok a ešte stále sme spolu už dva a pol roka. .:-)
urob to vtedy keď budeš vedieť že si pripravená a nie preto lebo nechceš byť posledná, poznám chalanov čo majú 20 a ešte s nikým nespali alebo dievčatá ktorá majú 19 a ešte stále nič.. a nejde o to že by nemohli ale tak vedia že sa to neoplatí pre jedného idiota čo sa to nestojí.. takže ver tomu že lepšie je čakať.. :-) je to super ale len s človekom ktorý ťa ľúbi a váži si ťa.. :-) a taký sa žiaľ hľadá ťažko..:-(

Faith

takže prvého francuzáka sme si dali s priateľom po mesiaci chodenia a prvý sex bol po roku chodenia a teraz sme spolu už dva a pol roka :-) podľa mňa nie je nutné sa niekde ponáhľať :-)

isabella

jarusiiiik, aj 15 je velmi malo, ja by som ti radila pockat, ale aj tak si spravis po svojom, tak hlavne zodpovedne

Jarušíííq

aojte.. ja som s chlapcom asi mesiac pusy už boli ale wiac njéé cela by som už njeečo viac mám 15 ale bojím sa aké to bude:( moja kamoška mala sex po troch mesiacoch s 15 ročným a ona mala vtedy 13 mali aj petting aj orál...a nwm prpadá mi to dosť skoro.. cela by som poču´t nejaqý názor.. Ďakujém

teglička

no s mojim terajším priatelom to bolo zo začiatku divoké..Zoznámili sme sa na byte tak sme sa už bozkávali..proste flirt..chodit som s nim začala po 3 mesiacoh...peting nastaal po mesiaci..1.sex ešte neprišiel.budem mať zachvilku 16..teším sa na to..