napíšte svoj názor PROSIM

Príspevok v téme: napíšte svoj názor PROSIM
leneee

Ahojte, neviem či to tu patrí. Zas plačem ako stále. Prosím vás, je to taká hanba že mám 24 r. a ešte som nebola s mužom? teraz sa so mnou rozišiel priateľ lebo som mu to povedala nechcela sa s ním vyspať po 2 týždňoch, vraj on nevie čakať. 2-3 mesiace to je tak veľa? asi vtedy by som bola šťastná keby som bola "kurva" nepatrím do tohto sveta :-((

lienka123

no ja som tiez prisla o svoje panenstvo neskor (21), a toho cloveka som lubila, ale on bol .... jemu dokonca vadilo aj to ze som bola panna, vlastne prvy sex sme mali proti mojej voli, lenze ja som bola taka sprosta a lubila som ho aj kvoli tomu. ked sa clovek zalubi straca rozum. mala som potom par priatelov a vsetci boli taki ze chceli sex pomaly od druheho rande, a dosla som na to ze sa zameriavam na tych nespravnych. pred tristvrte roka som spoznala jedneho muza a ten je uplne iny, povedal mi ze je ochotny cakat aj rok pokym si nebudem ista. niekedy staci sa zamerat na tych spravnych muzov, co mozno nie su az taky krasavci a bohaci.

leneee

Ahojte, no teraz sme na tom tak, že sme spolu. Neviem ako dlho, uvidíme. Ked som mu povedala že nech počkám aspon 2 mesiace, tak chudák, už počíta dni :-)))). Ja ho aj trošku chápem, ale to je iné keby som už bola mala pohlavný styk, bolo by to jednoduchšie. Aj on má z toho trošku obavy, lebo nevie ako sa má správať, ešte nemal takú ženu. No uvidíme, ked nevýjde tak sa rozídeme. Len dúfam, že ho nebudem veľmi milovať. Dik ešte raz za rady. papa

renata1

ty places?nemas najmensi dovod.ja ta obdivujem:-))su aj vyse tridsatrocne panny a nemaju s tym problem.ked uz nic ine,su usetrene zapalov,vytokov,HPV,myomov...atd.

tuk tuk

Leneee,nic sa nedeje.Vyspat a milovat sa mas s clovekom,ktory ta miluje!!!!Takze sa stalo len dobre,ked ta ten magor nechal,lebo ho len vajcia boleli.Jednoducho ta nelubil a slo mu len o to.To ze si panna je krasna vec,kym si nebudes ista,komu svoje panenstvo das,tak to nerob.Ja som ho dala manzelovi,ked som mala 20 a sme manzelia uz 10r.Bol stastny,ze som panna,ze nikto pred nim nebol.

nechapacka

no to je hajzel,az mi je zle...daj mi na neho cislo,nech mu odpapulujem nieco :)))....my-podctive s hodnotami nemozeme za to,ze tie 16 rocne stence posunuli hranicu \\\"odpanenia\\\" ; tak nizko. Tak nizko,aby ju nizki,ubohi chlapi videli...a ti ostatny chlapi ,to su ti vhodni pre nas,poctive. Aspon vidis, ze chlapom a tom strasne zalezi a mozu nam tlacit kaleraby do hlavy,ze sex nie je az tak dolezity,ze nas lubia aj pre ine veci...a vidis,raz dedas a caw...je ,mi ho taaaak strasne luto uboziaka...ty sa neobvinuj z nicoho,je nas viac takych,ako ty

wiwien

Ahoj leneee, tak to sa vobec nemusíš trápiť..ti poviem, naozaj..ved ani ja som nezažila ešte poriadne sex a to mám 21.no aj ja sa sem tam už cítim hrozne, no ale asi tak.., že ani ja to nedokážem len tak s hocikým.:)takže..myslím, že na každého to raz príde a nájdeš si aj normálneho priateľa,(aj ked tento možno je, len mu troške švihlo:))ktorý ťa bude mať naozaj rád a takéto veci mu ani najmenej nebudu vadiť:)tak hlavičku hore:))!!!

misiacka

Ahoj Leneee.AK nevie vydrzat tak si ta nezasluzi.Asi to nebol ten pravi.Viem ze su taky co to vydrzia.Ja som s mojim teraz uz manzelom spala az po 2,5roku v tedy som mala 18rok.Neviem ci sa niekde vypumpoval ale vraj nie.Teraz mame 2 deti.Tak sa nedaj a vydrz.

leneee

dakujem za všetky odpovede. Trošku ste ma povzbudili, lebo som sa cítila menejcenná, zato čo som, vlastne ešte čo som. Ale inak aj ja to tak vnímam, že ked ma má niekto naozaj rád, tak počká a bude rád, že som sa nevyspala s každým. yr sa osprvedlnujem, nie tak som to myslela, že dievčatá ktoré spia s chlapmi sú k...y. nie doslovne. nemôžem zato, že ja ktomu potrebujem viac, ale inak si ešte píšeme, možno to už oľutoval, no uvidíme. inak sme celkom odlišné typy, neviem či by to tak dlho trvalo, ale skúsim a uvidím, nie? dakujem vám, a majte sa krásne :-)))

lubos12345645

Ja by som si vazil, keby som mal pannu..
Ved bud rada, ze sa s tebou rozisiel(vidno, ze ta nelubil) Co keby sa rozisiel s tebou po 2,3 mesiacoch ako by si sa s nim vyspala..
Existuje ten pravy, len treba byt trpezlivy...