pripravovať sa alebo ísť na to spontanne?

Príspevok v téme: pripravovať sa alebo ísť na to spontanne?
tinulka

prispejte mi svojimi názormi na tému či sa na prvy sex s novým partnerom pripravovať alebo ho uskutočniť keď je na to chut?podľa mňa nemá zmysel si určit hranicu že poviem partnerovi "tak miláčik sex až po polroku chodenia" ved do tej doby to nemusi ani vydrzať a tak potom nezistime či sme o niečo prišli alebo bolo dobre že sa vzťah skončil. Podľa mna treba skusať všetko hned od zaciatku!!!! A teraz vaše nazory!

sedmikraska

drakenko, ak budes starsi a nedajboze vymenis partnerku uz to bude zase ine. Aj ja som s mojim byvalim spala az po pol roku, ale teraz uz rozmyslam inak, ale na prvom rande by to urcite neklaplo :) Tebe ale prajem, aby si nad tym nemusel nikdy rozmyslat :)

drakenko

Sedmikraska, to čo hovoríš je síce pravda, ale ja zo skúsenosti viem, že keď idú veci postupne a pomaly, sú o to krajšie. Ja som sa s frajerkou prvý mesiac vôbec nebozkával a o to krajší a sladší bol náš prvý bozk :P

My sme si s priateľkou hranicu neurčili, povedali sme si len, že až budeme starší :)

sedmikraska

neni na co cakat. Ked spolu vydrzite dlho, tak si to aspon s nim budes uzivat od zaciatku a ak sa rozidete, tak si si aspon uzila :)

lolita22

ved si si uz sama odpovedala..ja neviem u mna to prislo ani neviem ako :D urcite som sa na to nepripravovala ale tusila som ze uz by to mohlo aj byt a on bol na tom podobne..