PRVYKRAT DO SOLARKA!!

Príspevok v téme: PRVYKRAT DO SOLARKA!!
eva123

Dobry den.Chystam sa tento tyzden prvykrat do solarka a mala by som otazku.Mam prirodzene tmavsi pigment tela to zn.ze v lete mi staci byt asi 4x pri vode a som pekne cokoladovo opalena.Mam vsak otazku kedze prirodzene biely typ niesom tak po akom case v solariu uz budem vidiet pekny hnedy vysledok? moja znama totiz bola cca 3x v solarku a chytilo ju ,,pekne\" do cervena ale ona ma bielu pokozku.Znamena to,ze ked som tmavsi typ pokozky tak ma bude chytat hned od zaciatku do hneda ? dakujem za odpovede citatelkam

:-)

najlepsie solarka su turbo-omnoho lepsi vykon trubic cize tym padom lepsie chyta.skodlive je solarko tak ci tak.ale raz za cas na par minut nie.odporucam vertikalne.ja som ziadne kremy do solarka nepouzivala.

carmenka

Ja osobne kremy nepouzivam,kedze do solaria nechodim az tak casto jednie potom vecer doma sa natriem telovym mliekom aby som mala pokozku hydratovanu.

eva123

dakujem..a este nieco..je nutne pouzit krem kt.je urceny na solarium ? chcem totiz chodit len teraz,pokial nieje leto takze je ten krem az taky nutny na pokozku? bez kremu to vsak vraj viac skodi ale kedze nechcem chodit az tak casto je to viac ako nutne ?

sattaas

presne tak, mala by si ísť hned do hneda. moja kamoška je tiež tmavá a vždy ide hned do hneda. no ..pokial sa nespali...ale to jej červene vydrží len jeden den...