Tetovanie

nepodstatne

som zvedavy, ze ci trvale tetovanie mizne? videl som vela ludi co mali tetovanie dlhsie a zbledlo. Tak som zvedavy ci to bolo trvale co zbledlo alebo docasne? nezbledco docista ale napr bolo cierne a potm take skor modre abo zelene.

petka333

jaj omegaa kazdy človeke je inak citlivy...ale na lopatku to az tak neboli....ved skus sa pichnut spendlikom a predstav si takto ta ta ihla bude pychat niekolko tisis krat....ale text by som na lopatku nedavala, určite nie ak ma ten text aj riadky

omegaa

Ahojte,ja tiež veľmi tužim po tetovani na lopatku taký text by som chcela nieje velmi dlhý ale chcem sa spytat niekoho kto to ma že ci to bolelo a kolko to približne vyšlo:)

eo

Margirie
Ak mas alergie ja neodporucam tetovanie vobec. Lebo trvale tetovanie pretrvava v Lymphatickych Uzlynach.A nas Lymphaticky System je na to, aby cistil telo a mi do tela davame same odpadky.
Ak sa ti tetovanie paci, Tetovanie Henou je len docasne, a mozes vyskusat na malom kusku pokozky ci si na Henu alergicka.Alebo nalepovacie Tetovanie co vydzi niekolko dni.ako moda sa stale meni!!!!!

blondska

tak neviem ako vy, ale keď mňa kerkoval na kríže, tak to nebolelo....to nie je proste bolesť....náhodou, mne sa to zapáčilo....takže idem na ďalšie :)

majuska85

ahojte no ja som si pred tyzdnom dala vytetovat na priehlavku motylika a poviem vam ze tam dole na tych kostiach to strasne ale strasne boli.

freyja

moze mi niekto poradit za ako dlho po tetovani mozem ist do solaria?tetoval ma takmer pred 2ma tyzdnami a uz to mam aj zahojene ale bojim sa ze sa farba nejak zmeni

coky77

caukoo chcela by som sa opytat ked mam na nohe malu jazvu a chcela by som cez to miesto tetovanie spravili by mi ho aj cez tu jazvu?