Prosiim poradte mi

Príspevok v téme: Prosiim poradte mi
pavuuk45

Zdravim , hrozne moc by som potrebovala poradit... Dako moc mi chuti papat , teda poriadne vela zereeeeeeem a nedokazem prestat!!! za posledne dva tyzdne som probrala 5 kil a je to dost vidno , hlavne na bruchu... este ktomu mam stale depky a blbe nalady , ze sa mi nic nechce... pls poradte co mam robit????

jarka43

Píšeš o depresii. Môže byť. Tak rýchle pribratie nie je v poriadku. Čo sa ti zm,enilo v živote že to riešiš jedením?
Je možné, že naozaj máš depresiu. Potom odporúčam skôr vhodnú liečbu, papaním to nevyriešiš.
www.schudnem.sk

pavuuk45

dr.jajbolí: takže mam zatial len 15 čiže nepracujem, niesom tehotna ani nic take... ale asi mas pravdu , mala by som sa dacim zamestant ibaze ked to namna pride nechce sa mi vobec nic... ale je dost mozne , ze su to hormony , ked som v tej puberte...ok diky za radu , pomohla si :) . A este cat: aj ty mas asi pravdu s tou osamelostou , mam pocit , ze ma kamarati ani rodina nechapu

dr.jajbolí

No, môže to byť psychika v prvom rade. Neviem, koľko máš rokov, či pracuješ a či nemáš náhodou nejaké problémy, lebo to všetko ovplyvňuje aj to "papanie" Navštívila by som psychiatra, resp. psychológa, čo dnes je bežná vec. Skús sa nejako zamestnať, aby si nehrabala vždy v chladničke. Čítaj, surfuj na nete a pod. Choď na prechádzku, kúp si niečo pekné, nejakú maličkosť.
Ak sú to hormóny, alebo si tehotná, to je tiež niečo iné, preto musíš napísať viac.