stávam sa frigidnou

Príspevok v téme: stávam sa frigidnou
frigida

Sex mi lezie na nervy.Teda presnejšie-môj drahý sa je posadnutý hľadaním môjho g bodu,skúšaním krkolomných polôh ,vrátane presviedčania ma na análny sex...Som znechutená ,keď si predstavím ako bude na mne skúšať naštudované hmaty a chmaty a neviem čo.Sex ma už nebaví,nie je spontánny,je nacvičený a stále mám pocit ,že musím podať nejaký výkon vo vzrušivosti,počte orgazmov a čísiel za deň.Už ma to fakt nebaví,na sex už nemám chuť.Nechcem ,aby to tak bolo,ale neviem čo s tým.Čo by iné dali za hodinovú predohru-ja už zaspávam.

ella

zda sa mi ze je to cele na nic mam rada sex ale uplne som si to spotvorila ked som sa zamerala na orgazmus mam taky dojem ze ked sa tolko nepisalo o zenskom orgazme tak to bolo snat omnoho lepsie nase mamy ci babky sa nad podobnymi otazkami asi len pousmiali a neverim ze by mali nejake potiaze s tym ci orgazmus maju ci nie asi im hlavne zalezalo na tom ci miluju muza skorym sa miluju a nie sa nahanali nejakeho iluzorneho bodu ci pocitu akehosi vyvrcholenia a uz by som snat povedala len tolko ze sa nemienim porovnavat v sexe s muzom urcite to prezivame inac ved ani nie sme rovnaky to nejdea nemyslim si ze muzsky orgazmus je to jedine po com tuzim mam rada sex a mam ho rada taky aky je to samozrejme robim s muzom ktoreho mam rada a ci mam pri tom intenzivnesie pocity ci nie hlavne ze sa my to paci a aj môjmu partnerovy tak naco su mi rôzne skali a co ja viem co. Neviem mozno to nie je ten pravy a preto to neklape mozno to tvoje podvedomie bie len ty si to nechces priznat skus sa uprimne zamysliet neviem mozno sa mylim ale za pokus to stoji

neznáma

Ahojte, ja mám opačný problém. Môj stráca záujem o sex, robíme to tak 2-3krát do mesiaca a mne je to málo. Neviem ako mu to povedať, lebo má dosť vyčerpávajúcu prácu. Pora´dte ako na to.

jatyon

klasicky priklad, ked sa dvaja k sebe nehodia --- po sexualnej stranke.
.
mali by ste obaja trochu ustupit....
.
alebo ho pusti za inou, a mas pokoj.

frigidná

ahoj napodobna.Presne ako to opisuješ je to aj u mňa.Lenže môj by zase len experimentoval.V podstate aj ja ,ale on to robí takým nacvičeným spôsobom,že v priebehu 5 sekúnd ma z max.vzrušenia úplne schladí.Ja neviem .
No a to čo píšeš ,že si zažila-tak to by som už asi nespala z nikým.
No a hľadať iného?To určite nie-som vydatá,ľúbim ho a preto ma štve ,že so sexom je to z mojej strany takto.A jeho reakcie,keď s ním nechcem spať sú typu -ty ma neľúbiš,máš iného.Nedokáže pochopiť,že naozaj nemám chuť na sex,lebo on by ho chcel 5x za deň.

napodobna

ahoj frigidna. ja som na tom asi podobne. zijem v zahranici s pritelom (Anglican) s ktorym som uz skoro 3 roky. Sme uz cez dva roky zasnubeni. ja som vzdy bola ta aktivna, ako posadnuta sexom, ale teraz sa to uz zmenilo. myslim si, ze by som dokazala do konca zivota zit bez sexu. snazim sa stale na nieco vyhovarat, aj ked si moj stary uz vsimol, ze volaco nie je v poriadku. mam k sexu absolutny odpor. vzdy to je len to iste on hore ja dole, alebo naopak - taky stereotyp. a ja sa len modlim, aby to co najskor skoncilo. najprv som sex obmedzovala len na 1x tyzdenne, ale teraz uz ani to neznesiem. od septembra sme mozno spolu spali maximalne 5x a vkuse len huci a huci, jaky to je vztah a bla bla bla. ja ho mam rada, len neviem ako mu to mam povedat, ze on ma vlastne odtlacil od sexu. totizto pan ma velke ego a nevie prijat ziadnu kritiku. dost casto sa koly tomu hadame. uz ani nemam rada, ked ma pobozka, pretoze viem, ze ked to urobi, ide mu len o jedno. neviem, mozno ze aj moje skusenosti z minulosti v tom hraju urcitu rolu: nasilny otec a sestrin manzel, znasilnenie - proste aj ked si to nechce clovek priznat aj to hraje v tychto veciach dolezitu rolu. co na to povies, mali by sme si obydve najst novych chlapov a potom by sme uvideli, ci my sme frigidne alebo oni su taki neschopni........

frigida

Budem vďačná za postrehy AJ odborníkov.A to ,že toto musím povedať aj a hlavne partnerovi viem,aj sa snažím.