Trhanie očným viečkom

Lolita836373829

Akože mne šklbalo očným viečkom dnes ráno a tak som hľadala že čo to je a tak nejak som sa dostala sem ? no a ako som to čítala tak mi to prestalo... Skúste si to trošku pomasírovať a uvoľniť ?

nerieskto

JAKA LOGIKA? A nepremýšľali ste nad tým, že keď dlho robíte kliky alebo beháte nečakané dlhé trate, začnú sa vám triasť nohy, lebo proste svaly nevládzu? začnu tiež podobne kmitať. Môže to byť LEN unavené oko, chápete? Mne sa to stávalo najčastejšie, keď som sedela veľmi dlho pri čítaní alebo tak nejak. Vyskúšajte spávať oveľa skôr, o nejakej deviatej a ráno sa zobuďte tiež skôr, menej pozerajte televíziu, počítač, mobil a všelijaké namáhanie očí a hneď to bude lepšie!

Luigino

Mal som tiez tento zdravotny problem a trvalo to asi jeden mesiac. Po najdeni a precitani tejto temy som si zakupil v lekarni MAGNE B6 FORTE a uz po uziti dvoch tabliet sa to rapidne zlepsilo. Som stale za volantom a to kmitanie ocneho viecka mi sposobovalo dost velke problemy.

olivienka

to si tie témy nikto nečíta, kým sem niečo napíše? dastin (a aj ďalší traja, ale tí si to už asi neprečítajú :) ), Ivka 1 to popísala dostatočne:

Tiky sú príznakom : 1.deficitu magnézia

2.neurologického pôvodu

3.psychického charakteru. Ak nepomôže užívanie magnézia a vitamínu B6, je potrebné dať sa vyšetriť na neurologickom oddelení alebo odstrániť psychický pôvod ťažkostí s pomocou psychiatra.

dastin

Ahoj chcem sa opytat mam trhanie laveho horneho viecka ale ja to mam intezivne kazdu chvilku do minuty aj dva krat. Neviete mi niekdo poradit? Prosim dakujem

kavacierna

aj mna tento problem trapi uz dost dlho. lave horne viecko mi sem tam myka. niekedy tyzden nic a potom aj viackrat za den. stres asi nemam, mozno ze to magnezium, uz som o tom pocula. ale preco to trva uz dva roky?

lucka123123

mam problem s trhanim laveho horneo viecka..trva to uz dva roky...beriem aj magnezium...nic nepomaha...ci mam stres alebo nie...trha mi stale...neviem co s tym

Valaška

Dorý den mam problem s kmitanim pod lavim okom neviem co mam s tym mam to asi tyzdne vkuse vkuse mi to mika mozno na sek. prestane a potom zase uz mam s toho nervy ... neved by mi niekto poradit ??