chlpku na perou, chalani vase nazory, pls

blabla bla

no tak ja mam tiez take jemne chlpky a trochu tmavsie,nikto sa mi za ne nesmial,ani frajer,ani kamarati...ale mne to vadilo,nechcela som si ich vysklbavat lebo mi povedala kozmeticka minusy,bielim si ich a vobec nevyzeram jak dole spomenuty ASTERIX,dokonca tie bielene niektore aj vypadavaju tak som spokojna

mirka___

Ahoj neskusena.
Ja som mala taky isty problem ako ty a mala som z toho obrovsky komplex.Pri rozhovore s ľudmi som si zakryvala ústa.Chalani a dokonca aj baby sa mi smiali že "ohol sa" a bola som velmi zranená.Raz som si povedala DOSŤ a vytrhala som ich pinzetou.Bola to bolesť ale mne to už bolo jedno.Asi 3 mesiace som si to vytrhavala pinzetou až som raz natrafila na depilačný krém Weet na tvar a poviem ti že od vtedy som asi najštastnejši človek na zemeguli.Prvykrat to bolelo ale postupne si zvykneš.Nie je to moc drahe a je to skvelé.Vydrží ti to asi 2 tyzdne.Moje sebavedomie sa zvyšilo a som štastna.A akože nehnevaj sa ale ten tvoj chalan za to asi moc nestoji,ked sa ti smeje pre taku hlupost.Či s chlpkami alebo bez nich budeš stale ten isty clovek,akurat s rozdielom ze si budes pripadat krajsia a zenskejsia.Tak drzim prsty a nezabudni WEET 4ever!!!!!!!!!!!!! :-))) :-)))

astarka

Byt tebou, by som sa v prvom rade rozisla s chalanom,lebo to musi byt dobry idiot ze sa ti smeje za taku drobnost. Tie chlpky nad perou ma skoro kazda baba, aj ja a ja to riesim tak ze si kupujem voskove pasiky na tvar .. je to jednoduche, nie je to drahe a vydrzi to dlho..a casom ti tie chlpky rednu a stavaju sa jemnejsie ked si ich odstranujes pravidelne voskom :)

zuzankaaa

...a som sa docitala v prispevkoch pre teba, aby si vyskusala vybielenie...no tak toto vazne nerob!!! Ta moja kamoska to urobila a potom vyzera ako Asterix!!!! Svietilo to strasne...na dalsi den mi vravela, ze to drhla kefkou a zubnou pastou. V skole sa jej za to smiali. Stale si drzala ruku nad perou. Bolo to hrozne!

zuzankaaa

Takyto isty problem mala moja kamoska a straaaasne dlho sme ju presviedcali, nech si to da u kozmeticky oddepilovat a odvtedy sa do kozmetickeho salonu nemusela vratit. Vyzera konecne ako baba a ma o nu zaujem mnozstvo chalanov. Neviem ako je to mozne, ale vraj tam ma obcas 1-2 chlpky a tie si pinzetou vytrhne. Strasne sa jej zvysilo sebavedomie. Ja na tvojom mieste by som isla za kozmetickou a poradila sa s nou o tom. Urobi ti to velmi rychlo a stoji to do 100 Sk.

jarushka

ja som mala ale poooriadne viditelne a priatel si nikdy srandu nerobil ani len naznakom mi k tomu nikdy nič nepovedal ale vadilo to mne takze som isla ku kožnej na intenzivne pulzne svetlo a lekar mi predpisal antikoncepciu a velmi to pomohlo ked skombinujes tieto dve veci zmizne ti to len nezabudni NEHOL A NEVYTRHAVAJ!!!

aldeasa

presne toto isté mi robí môj priateľ smeje sa mi že som fúzatá a že by som sa mala oholiť.už som aj išla ku kozmetičke aby my to vytrhla ale odhovorila ma od toho že mi to vôbec nie je vidno že keby som si to teraz začala trhať by to bolo iba horšie.

abbbaaa

nehol si to lebo po case ti stvrdnu a tak po roku holenia ich budes mat tvrde a viditelne..ani si ich nepilnikuj ani nesmirgluj nic nerob....;)

caku

aj moja priatelka ma take malicke chlpky..ale ma ich blondave cize ich vobec nevidno...no ale asi jej to skusim nejako povedat nech si to da prec...osobne mi to nevadi ale trosicka to picha sem tam :D