GYNEKOLOGICKÝ PROBLÉM

Príspevok v téme: GYNEKOLOGICKÝ PROBLÉM
daniiiicka17

Dobry den,
uz druhy den pocitujem svrbenie v oblasti vulvy.Mam to tam kus zdurene v porovnani s normalom,vytok nemam,som pred menzesom.Sex som este nemala,takze pohlavnu chorobu vylucujem.Dala som si canesten,ale na prvy krat nezabral.Co mam robit?Bojim sa,ze ak to budem nespravne liecit,mozem byt neplodna.Pomozte mi:(((

dr.jajbolí

JA mám teraz ten istý problém a niekto mi tu doporučil tbl.Mycosyst 150 mg (zjesť,nie do pošvy) stojí 65,-Sk, ak si hradíš sama, tak 332 sk, Napísal mi urológ, lebo ten mi je kamoš, u gynekoĺóga som ešte nebola a napísal mi aj masť Macmiror complex, ktorá sa dáva do pošvy, tiež stojí okolo 340 Sk, ak si platíš sama. Mykózu môžeš dostať aj v plavárni, na verejnej WC, alebo stačí, ak má niekto v rodine (môže to byť aj pleseň na nohách, a perie sa spoločne prádlo. Je to háklivá, ošemetná vec.

fiii

zaja, ani alternativna medicina ak je aspon trochu seriozna ta nebude liecit bez vysetrenia!
A ak sa ma ist dat vysetrit, tak nech ide ku gynekologovi kde jej urobia mikroskopicke vysetrenie a zistia povodcu problemov, ako keby ju mal niekto alternativne "vysetrovat".

zaja

z ktoreho mesta si? chod do nejakeho centra alternativnej mediciny niekde na okoli nieco take uricte bude. asi je to mykoza, tam ta toho zbavia aj bez gynekologickeho vysetrenia.

daniiiicka17

:)))tak tuzi tuzi,ale to svrbenie rozoznam:)toto je take dost neporovnatelne:/nebrala som ziadne lieky,hygienu dodrziavam...atb som nebrala...

dr.jajbolí

Plodnosť s tým nemá nič spoločné, ak sa zavčasu nájde dôvod svrbenia. Neboj sa, dnes sa dá liečiť už skoro všetko.

dr.jajbolí

Ak si brala antibiotiká, nie je vylúčené, že máš mykózu, t.j. pleseň, ktorú treba liečiť. Choď ku gynekológovi, dá ti jednu tbl.,určite zaberie.
Ináč svrbenie môže byť aj vtedy, keď tvoj organizmus túži po pohlavnom styku, ale je to také iné svrbenie...