Nevzrusuje ma, ked je "vo mne..."

Príspevok v téme: Nevzrusuje ma, ked je "vo mne..."
Arwen

Ahoj.Chodim so svojim chlapcom 5 rokov, a prvy krat sme sa milovali pred 4. rokmi. Je mi s nim krasne, len Moj problem spociva v tom, ze pri milovani,ked je moj milovany chlapec "vo mne", tak ma to nevzrusuje.Vsetko je inac uplne normal, dokazeme sa navzajom vzrusit ked sa spolu "hrajeme" s rukou tam dole:). Dosiahneme aj orgazmus. To vlastne vacsinou byva kazdeho predohrou, ale, akonahle vojde moj chlapec do mna, tak necitim vzrusenie. On je cely vzruseny ked sa hybeme a ja nic. Skusali sme sa aj opit, bolo to troska lepsie,ale aj tak som to necitila Ja vlastne len citim, ze je nieco vo mne, ale proste len citim . par krat sme sa uz pohadali preto, ved jasne:(. Ale riesime to spolu ako sa len da, len tazko najst riesenie na to.Bola som aj za gynekologom, ale ten mi len povedal, ze partner nie je skuseny.hmm.. Urcite by som nevymenila mojho chlapca za ineho. Rozmyslali sme aj, ze si objedname afrodiziakum nejake poriadne:). ale tak, ja chcem sa milovat tak, aby to bolo bez akejkolvek povzbudivej latky, ci coho.. U sexuologa som este nebola, ale co mi poradite vy?

miriam5892

ahojte. Som s priatelom asi pol roka pokúšať o sex sme sa začali asi po 3 mesiacoch. Prišla som sním o panenstvo. Myslela som si že prvý krát to bolo o ničom, že sa to časom zmení. Ale nezmenilo sa nič. nevzrušuje ma ani to ked ma prstuje necítim v podstate nič len že niečo vo mne je ale nič príjemné. Sex je taký istý orgazmus som ešte nemala. Vôbec niesom nadržaná aj ked som vlhká (miestami až tečiem) ale necítim vôbec nič. neviem čo mám robiť milujem ho a on mňa tiež ale niekedy začínam mať pochybnosti o mojej sexualite. Mám sice niekedy chuť vyskušať niečo so ženou ale frajera naozaj milujem. neviem čo mám robiť..

angeles

neries to az tak vazne...ked ti to nie je neprijemne tak nech si to on uzije...a potom nech on urobi teba tym sposobom co ti robi dobre...je urcite vela takych zien...mna tiez viac urobi chalan prstami...

xxxxx

no presne podobný problem som mala aj ja. S priateľom sme spolu už dlho a pri sexe som sa nikdy nedokázala spraviť nie že by ma to nevzrušovalo ale nenašla som v tom taký požitok a skratka som nevedela dosiahnut orgazmus. tak sme to vždy riešili klitorisom.som veľmi náruživá takže som nemala problém vyliezt si na koňa a urobiť si po svojom.
miestami som pociťovala take chvenie ako keby sa mi dotykal penisom bodu G ale bolo to sekundove mihnutie a dalej nič. No minule sme skúsili úplne novú polohu a bolo to perfektné, priateľ ma veľmi dobre navnadil a potom ako do mňa vnikal som cítila úplnú rozkoš a bola to fantázia, zistila som že velku ulohu zohrava úplne sa uvolniť a cítiť sa vážne v bezpečí. Takze dufam ze moja rada trosku pomoze a ak ho naozaj lubis tak myslim ze to nie je az taky velky problem.

CiCinQQQa

Mam taky isty problem,som spriatelom vyse roku a este ani raz ma sex nevzrusoval...So sexom sme zacali po treto mesiaci vztahu ale mna to nevzrusuje doteraz..Myslela som ,ze to bude take len na zaciatku ale ja som orgazmus nedosiahla doteraz...Bolo to take vzajomne ze ja som prisla o panenstvo a on o panictvo...a Asi nemame obaja vela skusenosti asi to bude aj tym..ale ja ho lubim a nechcem mat sex s niekym inim aj ked mi to tak navrhol ze to tak moze byt ale nechcem to tak ved to je uplne ten najhlupsi navrh aky som kedy dostala...Ale aspon viem.ze ma lubi...Lebo sme z toho obaja iba deprimovany.:(..Prosim pomozte nam..Neviem dosiahnut vaginalny orgazmus iba vlastnou masturbaciou moj priatel sa spravy a ja ostanem neuspokojena a je mi z toho na nic som iba zbytocne nervozna:(Pomooooooc

Arwen

Dik za odpovede. v podstate som sa nic nove nedozvedela. Ale ratam asi hlavne s tym, ze sa budem musiet zmierit s mojou vadou.

banan

skus jej dat vtaka do riti, a vibrator do vaginy. Masaz klitaku to tiez isti. Ked toto nezaberie, tak na gyndu, za sexuologom, a neskor psychologom, lebo ocividne nieco nie je v poriadku.

jozefus1

cafte detto problem mam aj ja som s partnerkou 2 roky.vsetko paradicka uzivame si spolocne chvile len to jedno nam akosi nejde mozem ju vzrusovat robyt predohru ako dlho chcem aa nepomaha to nic jej to neroby.aa ties my hovori ze ma strasne miluje.Uz som jej aj povedal ze nech si najde druheho a skusi to snim .Mna to ako dost stve.