Z.U.F.A.L.A

Príspevok v téme: Z.U.F.A.L.A
zufalazienka

Ahojte,mam taky mensi problem.Vlastne mozno pre niekoho to problem ani nie je,ale pre mna dost velky a neviem si s nim poradit.Prave preto dufam,ze vy pomozete mne.Tak tu je moja story:
S mojim priatelom sme spolu uz priblizne 3 mesiace.Ja mam 16 a on ma 18.Lubime sa a vo vsetkom si rozumieme.Je tu vsak jeden problem,ktory neviem vyriesit.On by rad na navstevu k nam,spoznat rodicov.Problem je vsak v tom,ze moji rodicia zatial nemaju zaujem spoznat ho.Vravia ze tri mesiace su nic a ze na zoznamenie je cas.On nenalieha priamo,ale nepriamo tym,ze ked sme spolu,tak jemnymi narazkami mi naznacuje,kedy ich uz spozna a kedy bude moct ist k nam domov.Ale ja neviem,ako mu to mam vysvetlit.Predstava,ze by sme sa kvoli tomuto problemu rozisli je pre mna strasna...tak sa obraciam na vas,co by ste poradili,som vazne zufala.

zufalazienka

No tak u nas je to tak,ze ja s otcom moc nekomunikujem,takze nic mu nehovorim,ale istotne tusi,ze mam chalana.Ja sa zdoverujem mamine,ale niekedy sa mi zda ze ma dost zastarale nazory,zato,ze ona mala prveho chalana v 19tke.Ja jej o nom hovorim vsetko,nemam pred nou co tajit.Ona sa obcas spyta na neho a tak.Ale ked som sa jej minule spytala,ze ci by mohol obcas prist k nam(pretoze nemozme sa stale len motat po meste)tak dost razne povedala ze si nezela,aby k nam prisiel.A mna to trapilo.Ja mu s tym ublizit nechcem.Mozno on to poklada za samozrejmost ze hned domov na navstevu ide.Lebo ma 16 rocnu sestru,ta ma frajera a jej frajer k nim normalne chodieva domov a su tam.Mne to zamietla...na jednej strane ju chapem,na druhej nie.

nada

mno mozno mas pravdu ale vies aj thak predsa su tho rodicia prislo mi tho zvlastne a pytaju sa na nho hovoris im o nom a s nim si hovorite vsetko?

zufalazienka

nada:Ano mas pravdu samozrejme i ty.Kazdy ju ma.Ja si myslim,ze rodicia maju strach o to,aby sa u nas neudomacnil potom.Vysvetlim:Moja susedka ma asi 17 rocnu dceru,ktora ma priatela a su spolu asi rok.Ona otca nema a mamina s nou vychadza dobre.No kazdu chvilku je u nich jej priatel a je tam ako doma uz.

Mozno preto sa moji rodicia boja.

nada

ked som mala priatela len 2 tyzdne uz ho chceli poznat aky je a co je tho za cloveka a pytali sa hned na nho ,,a etaz co som mala thaky prilizne dlhy vstah ao ty ,,thak s mojimi rodicmi v pohode sa hned zoznamili a ja som si velmi priala poznat tych jeho vediet kde byva poznat jeho surodencov nic zvlastne na thom nie je okolie prezradi cloveka

zufalazienka

zaia:Sice mam len 16,ale osobne si myslim,ze clovek nikdy nemoze odsudzovat cloveka podla toho cim je.Je to to najhorsie co moze urobit.Tvoja svokra sa trapi,ale tebe urcite ublizila za tie roky viac nez dost.Ludom treba odpustat pretoze sa menia.Ale aj tak mala byt rozumnejsia a konat ako rozumny a chapavy clovek...to len dodatok.

nada

hluposti co je dvne na thom ze chce poznat jej rodicov miluje ju a zaujima sa o nu co je na thom divne proim vas skor mi tho od tvojich pride zvlastne moji rodiciavecsinou chcu poznat s kym sa stretavam co su tho za ludia zaujimaju sa o mna a ty ked si za nimi dobrovolne prisla ze ta o tho poziadal priatel a nechceli SKOR Y SOM SA ZAMYSLELA NAD TYMTO a opytala sa rodicov v com je problem

zufalazienka

majka:Ano,aj ja si myslim.Je to pravda,po case by si zvykol,ze dostane to,co chce a bolo by to horsie.A musim sa priznat,ze aj rozchod by som prezila.Nepatrim medzi ludi,ktori sa citovo zrutia po nevydarenom vztahu.Ale nechcem si pokazit ani tento,tak sa budem snazit a povedat mu pravdu.Ak ma lubi,tak to pochopi,snad...

zaia

nepytala, ale ja sa na nu nehnevam. ani jej vlastne nemam co odpustat, lebo som sa ich snazila pochopit aj ked mi to bolo samozrejme luto. ja som rodicov nikdy nepoznala, tak som si myslela, ze ked ma niekto rad svoje dieta, tak sa on boji a chce, aby zilo raz so slusnym clovekom. asi preto to tak robili. ktovie. ale nerozmyslam nad tym. nemam ani velmi cas. som rada, ked si uchmatnem chvilku pre seba, napriklad aj na tomto fore. ved mam stale co robit.

majkaaa

Neber to tak...proste mu povedz,že Tvoji rodičia takéto predstavovanie pokladajú za predčasné.Chodíte spolu len tri mesiace,čo je veľmi málo,tomu sa nedá povedať vážna známosť a Ty máš len 16,on 18. Proste to nerieš,užívaj si lásky,povedz mu,že môže byť rád,že Ti ho nezakazujú.A ak sa kvôli tomuto bude chcieť s Tebou rozísť,tak to prežiješ a ver,že to bude lepšie,lebo potom by Ťa citovo mohol vydierať častejšie a oveľa horšie.

jjjjje

pre zaiu.
Tu tvoju svokru asi najviac trapi, ze jej to boh neodpusti a ze pojde do pekla.
Hovori sa, ze peklo je na zemi. namas pocit, ze sa tresta sama, vlastnym strachom /
.... Pytala sa aj teba, ci jej to niekedy odpustis ??//