Druhá puberta

Príspevok v téme: Druhá puberta
puberta

ahojte, toto je pre dsaťčočných je normálne že teraz po 30 už mám 32 som chytila druhý dych a no neni som najškaredšia čiže s chlapmi je to v pohodičke, som ale vydatá ale mam pocit, že mi teraz patrí svet. Normálne sa hanbím za to, že mám chuť sexovať aj s inými chlapmi. Je tu niekto taký?

nono

.....moje telo si so mnou robí co chce...len by sa hralo dobre sa malo a stale sa milovalo:))))))no mas aj mozog tak pouzi:))))

puberta

fraise: no tak to som neni mne tipujú 25 rokov, obliekam sa čo sa nosí, ano aj rifle mam velkosť 38 takže si myslím že môžem skoro všetko samozka že nie priesvitné na takého som neni. Ja som písala tak všeobecne, že mam chuť žiť a nie len variť, upratovať, žehliť a fungovať z práce do práce. Proste mi teraz začalo chutiť, že sa chlapi obzrú - no nie mladučký taký 18 bože, ale okolo môjho veku.

fraisee

no, neexistuje nic trapnejsie ak sa stara zena chce stoj co stoj napchat do dzinsov a 3 cisla mensich, da si elasticke priesvitne biele tricko s vystihom az po zaludok, rehoce sa jak kon, namalovana jak incucuna s cigaretkou v ruke. pokial to nie je tvoj pripad tak je to ok. ale pokial hej, mamma mia

život

moja milá život je len jeden. Ak sa cítiš šťastná tak to rob - viem svoje ak budeš žiť život niekoho iného tak nikdy nebudš šťastná. Ked len mesiac budeš happy tak to stojí za to nemyslíš?

puberta

ale muža milujem je to dobrý človek, ale mam pocit že z dobrej baby sa stáva mrcha a normalne viem že to je zle, ale na druhe strane sa mi to aj paci, nechcem rozbiť manželstvo alebo spraviť problém ale ono to ide tak samo. Nikdy som nešacovala chlapa a nevyzliekala očami a teraz? Bez problémov