Časté močenie

Príspevok v téme: Časté močenie
dora

Mávam niekedy problém, že častejšie potrebujem ísť na WC. Niekedy v noci aj dvakrát. Cez deň keď som nervózna, alebo keď pijem kávu tak viackrát, ale keď som v kľude tak niekedy idem až po 4 hodín. Problémy ani bolesti nemám. Vie mi niekto poradiť, či je to v poriadku, alebo mám vyskúšať nejaký čaj.

jannn

caj vrbovka malokveta ..najlepsie by bolo asi rovno z luky ale dostat ju aj v lekarni .. potom skusit MMS .. alebo Saw Palmetto ..alebo brusnice .. skuste si pohladat nieco o tom ..

michal bulej

ja mám tiež probl. s častým močením ... obvod. doktorka mi dala antibiotiká kt. som mal brat i ba tri dni a ked som ich tie tri dni bral som bol uplne v pohode ale potom zas sa to opakovalo . Dopor . urol . čaj ..l. mne pomahal ale uz mi nezaberá prosímk vás o to kto to vyliečil nech mi prosím vás napíše ako a ačo sa stím robí ? Píšte na e- mail : bulejkomichalst6@post.sk
Prosíííííííííííííííííímmmmmmmmmmmm

optic

zohnat si urologicky caj a pit, krize v teple, vela tekutin pit, aj mocit, ked je potrebne. Tento caj si zaopatri a pi ho.

samara121314

dobrý prosim vas o radu...som prechladnuta kazdych 5min mocim, pali ma ale neviem co mam robit pretoze mam menstruaciu ...dakujem

katka2009

ahojte, ja mam stale pocit sucha v ustach, a tiez casto chodim na wcko. Kedysi mi doktorka predpisala Bisepthol, po kt. sa vsetko dalo nacas doporiadku, ale uz je to zase vsetko spät. Mam aj dost suchu pokozku a vlasy...neviem, ci to s tym suvisi..nevie mi niekto poradit?

modracik

majkaka:je to ludovo povedane"rezak",Skus urologicky caj pit,ak nepomoze,napis mi na meil./klikni na modracik/Mala som chronicke zapaly mocovych ciest,chvalabohu,vdaka prirode ich uz 6rokov nemam!!!To su este len bolesti! Mozno si si sadla na nieco studene, alebo to mas z prechladnutia.Treba si dat na to pozor,mne sa to tiez takto zacinalo.

majkaka

prosila by som vas o radu chodim castejsie močit a pri moceni citim strasne palenie ,mam ist k lekarovi alebo som prechladena.

.....

Kimka, ono tu je ešte jedna téma na časté močenie, skús pohľadať, boli tam aj dobré rady. Ja tiež chodím často na WC, prestala som piť čaj a pred nedávnom som brala jedny lieky - alternatívna medicína (cranberry). Pomohli,chodila som menej.... teraz ich neberiem.....uvidím čo povie lekárka, či mi ich dá zase.

Kimka

Prosím,poradte mi.Trpím veľmi častým močením, hlavne v noci. Chodím na WC v podstate každú hodinu, niekedy aj častejšie, takže už vôbec nespím a vymočím veľké množstvo tekutiny, hoci ju večer a v noci vôbec nepríjmam.Všade ma odbijú s diagnózou ,,dráždivý m. mechúr", ale to nie je , lebo moč udržím dlho, len je to nepríjemné. Kdesi som čítala o nejakej hormonálnej poruche. Dá sa to nejak liečiť? Prosím poradte.