Ako pribrať?

odpovedam

mimuskaa, toto je velmi nezdrave priberanie. Akurat sa ti bude na bruchu ukladat tuk. Priberanie ma byt priberanie SVALOVEJ HMOTY rovnomerne do celeho tela.

mimuskaa

Ahoj. Aj ja potrebujem pribrať..asi 5 kg!! ale ked zješ každý deň jeden banán (najlepšie dva) a budeš to jesť asi dva mesice pribereš! GARANTUJEM 3kg určite!! ale nejedz len banány! oh a ešte arašidy a každý deň lyžicka kečupu!! Tak by si mala pribrať;)

mackousko

to alilien:
Drepy su dobre na spevnenie noh a vytvorenie vecsej svalovej hmoty atym padom vyplnis medzeru medzi nohami a spevnis maximus gluteus.

jozin

to:alilien prepac, :D..asi som uz zvyknutý takto písat z for o kulturistike...

no ak chces chudnut neda sa to len jednou zmenou. Je to proces, kt. nieje prilis komplikovaný, len treba vediet ako na to.
1. krok je zmenit jedalniček. Ziadne 7 dnove zemiakove diety :D:D to je na smiech..ani kapustove, alebo na ranajky 2 litre vody a az do večere nič. Z niečoho takeho sa rozumne schudnut neda. Velkou chybou, kt. vačšina ludi podcenuje su ranajky. Rano potrebujes prijat nejake zivyiny aby si mal/a z čoho ťahať cely den. Uz naše babky hovorili, ranajky najdôlezitejsie jedlo dna. Význam ranajok spočiva v tom, ze doplniš energiu kt. si minula počas 8+- hodin spánku, dalej pre teba je dôlezite naštartovat metabolizmus. Spomínane ,,vodne" diety, kde sa pije len voda su asi to najhorsie čo môzete pre svoj metabolizmus urobit. Tým, ze ráno jednorazovo vypijete 2 litre vody si len roztiahnete zaludok. Je to predsa len voda, žiaden zázrak neobsahuje. A navyše ak vypijete jednorázovo tolko vody nemá to absolutne ziaden význam, nakolko ju vycikate. Jedine čo si tým doprajete je pocit hladu, minimalne dovtedy, dokedy sa vám opať nestiahne zaludok do pôvodnej velkosti.
No spať k teme...ako som pisal, ranajky su podstatne a nehodno ich zanedbavat, ak chceme aby nás metabolizmus pracoval. Pre metabolizmus je dôlezita aj dalsia vec a to frekvencia jedal. Ja ked som bol v spominanej diete som mal v škole na svačinu 500g ryze a kuracie prsia. Spoluziaci nechapali, ze môzem chudnut. Na tom však neni nič nemožne, dôlezité je jest v malých dávkach, stále a priebezne. Váš žaludok nebude mať problem s tym aby strávil prijate mnozstvo potravin. (Este jedna rada, ked jete nepite privela vody, nezapijajte moc, spomaluje to travenie).
Takze jest počas celeho dna v malých dávkach.
2. krok
Ak si niekto myslí, ze rychlo a zdravo schudne bez pohybu je na omyle. Obrovskú chybu robia v tomto hlavne ženy. Uberajú denný príjem zivín az kym sa necitia zle, nezdravo a nedoženú si zdravotne problemy. Základ je pohyb. Chudnete len vtedy ak máte vačší výdaj ako prijem. to môzete dosiahnut dvomi spôsobmi. A. budete jest menej, z čoho vyplýva-bude vám zle, budete bez energie, unavené, zle sa vám bude mysliet. alebo
B. pohnete zadkom, kúpite si korčule a vypadnete do ulíc, pripadne bicykel alebo permanentku do fitnesscenra(čo je asi najefektnivnesie, kedze vám tam radi a ochotne(často aj bezplatne) poradia) Tým, e sa budete hýbat nielenze zabezpečíte odburavanie tukov, spevnenie vášho pri najlepšiom ochabnuteho svalstva ale aj vylučovanie endorfínov-spôsobujucich pocity štastia. A ak sa vám k pohybu podari priviest aj svojho partnera, partnerku alebo rodinu urobite dobrý skutok aj pre ich zdravie. Mohol by som sa tu vykecavat este dlho...otázne je či by to však pomôhlo. Zálezí na kazdom jednotlivcovi, na jeho vôle. Ak chceme v zivote niečo dokázať musime si stanovit ciel a ist za ním. dokazte svojmu okoliu a hlavne sebe, ze ste silná osobnost a ked si niečo postavite za ciel dokázete to aj napriek vsetkemu zdolat...vela zdaru

alilien

to je pravda, ale ty si to napisal taky sposobom ze sa z toho normalny clovek nevysomari...hypoglo daco index to je co preboha? ..akoze ja nechcem pribrat.. vysvetli mi prosi ta ze naco su dobre tie drepy na pribratie spevnenie ci chudnutie?? ( prosim po slovensky :)

jozin

to:mariaa
:) no ked bude tema o štrikovaní, tak sa tam asi nevyjadrim :D...radsej ako keby som mal poradit niekomu kravinu...podla kt. sa dotyčný bude riadit...