Krem proti vraskam - od kolkych rokov?

dadah

ahoj judy. este by som ti neoporučala experimentovať s protivraskovymi krémami. moja dermatokozmetička mi odborne povedala, že do 25 roku veku je pleť ešte pružna, ma dostatok kolagénu a preto je zbytočné pouzívať tieto krémy, alebo podstupovať rôzne kúry na zmiernenie vrások. predpokladám, že tie vrásky, ktoré sa ti tvoria okolo očí máš z častého žmúrenia, alebo z inej mimiky. moj názor, ešte s tým nezačínaj. boli by to pre teba zbytočne vynaložené financie.:-)

:-)

judy,tak napr.myokine od vichy je dobre,a potom aj ab myolift-su aj ocne na mimicke.ja pouzivam teraz ocny gel z avonu-ale nic moc,ale teraz si objednam z oriflamu z vit.e a harmancekom tak dufam ze bude dobry :-))

judy11

ake kremy napriklad? (na mimicke vrasky)
noo ja sa snazim, pouzivam ocny gel pre unavene oci, aj kvalitny odlicovac, len obcas sa nepodari ho pouzit :) (vysoka skola, intrak, akcie..) ale to len malokedy...
ale dakujem za radu

:-)

proti vraskam na zrelu plet to su kremy tak od cca 30r,zbytocne ako 21rocna si budes takymi kremami zatazovat plet.skor by si mala nejaky ocny hydratacny alebo regeneracny gel.a spravne sa odlicovat,cize od vonkajsieho kutika oka k vnutornemu.

BeDelicious

tak ja si myslim podla toho,ako to je u cloveka viditelne.Samozrejme netreba liecit nieco,co vidiet nie je predsa.ale tak kremy na vrasky sa vacsinou pouzivaju od 30 a viac.ale ak mas pocit,ze krem na vrasky je uz potrebny,smelo do toho:)