Prilis velky?

Príspevok v téme: Prilis velky?
mr. p

Ludia prosim o pomoc. S priatelkou sme uz skusali sex ale bolelo ju to(ten prvy krat chapem ale potom?) A mam taky pocit ze to moze byt kvoli tomu ze ho mam dost velky (aj dlzka aj hrubka rozhodne viac ako by som chcel) da sa s tym nieco robit alebo je tu sanca ze sa jej telo na to prisposobi (prosim normalne odpovede)

cercill

kamo z toho si nerob tazku hlavu.. ja mam uplne priemernu dlzku cca 18cm a tiez sa na mna draha nemoze posadit leo tam chyba asi 2-3cm.. zvykaj si. mozno je to aj tym ak je priatelka nizka tak ju moze mat pomerovo k telu akurat hlboku ale pre teba je plytka..

mr. p

Dik ludia :) Tiez sme to tak preberali a asi to bude tym ze nemozem chodit nadoraz (blblych 21 cm :( ) Dik vsetkym za radu skusime a uvidime

sasanka

možno sa nepodarilo uplne odstraniť panensku blanu a preto ju to stale bolí. niekedy je blana tak silná, že sa musí odstrániť chyrurgicky...Alebo...keď už ho maš takého velkého... nesmieš chodiť nadoraz. To potom bolí. Používajte lubrikačný gel a hlavne chod na nu pomaly. DLha predohra..musí byt uvolnena. Uplne uvolnená. Moj ho ma 21 cm a nesmie chodiť nadoraz, lebo ma to tiež bolí.

monikaaa

to je uplne normalna bezna vec.pri prvom pohlavnom styku to ide tazko...a potom tiez.....to nieje o tom ze ty ho mas velky,ale o tom ze jej posva si musi zvyknut na pohlavny styk a to chvilku trva i ked uz nieje panna.njalepsi je naozaj ten lubrikacny gel,potom nemate problem.... :)

lajlaj

takze ona bola panna predtym ako ste zacali so sexom? a ako dlhy a hruby mas penis ked uz sme pri tom? pri pannach je to normalne, casom si "navykne" a posva sa roztiahne...

mr. p

Dik martin no o porode radsej nestras na to mame este par rokov cas :) Prave ze neviem ci je lubrikovanie nutne pretoze ona je vlhka az az ( a ta predohra eh ked ju to vzdy chyti dakde v meste a skus hladat volne miesto :D)

Martin_242

No je šanca, že sa jej pošva postupne prispôsobí, ideálne by tomu pomohol pôrod.
Musíte proste lubrikovať a lubrikovať a venovať sa predohre až do maximálneho vzrušenia a uvoľnenia ženy.
Nech sem teraz píšu závistliví pubertiaci, ako by chceli mať veľký a hrubý penis...