Make-up

Príspevok v téme: Make-up
Ssonja

Ahojte,
už roky hľadám pre seba ideálny make-up. Vyskúšala som už skoro všetky druhy-počnúc od miss sporty, rimmel, avon, astor, loreál a takmer všetky druhy od max faktor a tiež aj vichy a aj pastu acnecolor, no ešte som nenašla taký čo by spĺňal moje požiadavky-pleť by so neleskla po pár hodinách, nebola by na nej mastná maska, odtieň by mi dodal trochnu zdravšiu hnedšiu farby, neodtieral by sa o odevy a nemal by nejaký vysoký ochranný faktor aký mal napr. vichy SPF 22!!a nezaríval by so do vrások a nezvýrazňoval ich.
Prosím napíšte mi aké máte vy skúsenosti, ktorý make-up alebo púder sa vám zdá najlepší.

vikinqa

Ja som tiez skusala a skusala uz strasne vela znaciek a druhov kym som konecne objavila ten co mi naozaj sadol....Nedavno som si kupila uplnu novinku od astor MATTITUDE a som nadmieru spokojna....stoji 299 a splna vsetky moje poziadavky.

marisssa

ja som uz par rokov verna Dermacolu, je dobre kryci, matny, neleskne sa plet.pouzivam odtien 2.je uplne super!neviem teraz presny druh-nazov, ale je to ten v sklennej flasticke a stoji 270sk.pokym som ho nasla, vyskusala som toho tiez dost.

jancecka

hej, len vyskúšať, ja tiež skúšam, teraz niekedy by mi malo prísť z firmy CLINIQUE makeup, tak ak mi bude vyhovovať ti napíšem :D

ema123

mary kay je super a ak sa nechces lesknut,dava sa pod makeup kvapka kremiku proti lesknutiu tiez z tejto kozmetiky.Musis to jednoducho vyskusat!