HERBALIFE

marisssa

barbinka- ja som tam isla prvy krat prave pre vyrazky, ci to zmizne, ci nie..a potom sa mi zapacilo, aka som hneducka:-) a byt tmava-opticke zostihlenie:-))

barbinka

no ako ja neviem tiež ako by som sa cítila kebyže mám vyrážky kade tade. ale keďže s tým nemám problém, tak zatiaľ vydržím byť bledá a potom sa opálim.

barbinka

jancecka: ja by som aj venovala, ale to je na meno. to ja chodím do takého klubu, tam je ako všetko tenis, sqaush, bazén, pingpong, futbal,biliard, sauna, solárko, wellness a kopa ďalších vecí. len ja tam využívam len tenis a bazén a sem tam pingpong. ale inak veľmi rada by som sa podelila.

marisssa

barbinka- vies, ja mam taku hlupu pokozku,teda pigment, ze by som musela byt na slnku od rana do vecera a aj tak by som nic nevidela.som dost biela a nemam to rada a po par "lezaniach" v solarku som pekne hneducka,viem, kedy mam dost,ani mne sa nepaci oranzovy odtien..

barbinka

no ale aj tak to nie je prirodzené opálenie, hneď to vidím, ktorá baba je zo solárka. proste sa mi to nepáči. mám už asi rok zadarmo vstup do solárka, ale ešte ani raz som tam nebola. ja si počkám na slniečko.