Zbrojny pas

zbran

oki, dam vediet. Jasne, ja tiez chapem, ze aj oni su len ludia a maju toho dost,ale na druhej strane ked sedia v kancli maju svoju pracu, tak by nemuseli ybt neprijemne, ja mam tiez toho vyse hlavy a nestiham teraz absolutne nic ani dychat,ale neprijemna nie som,ale to je jedno. Nepodstatna vec teraz. No kedze mna sa prakticka skuska tykat nebude tak ma to velmi nezaujimalo, ale asi to bude tak, ze manipulacia so zranou. Neviem do akej prace potrebujes ty zbrojny. Neviem ci s atam normalne nestriela, netusim,ale to by sa muselo na strelnici. No fakt neviem ti povedat,ale v piatok ak stihnem tak pojdem tam, musim zistit este kedy maju strankove dni, pozrem an nete a dam vediet.

nikola000

zbran-aj oni su len ludia..ale aj ich trochu chápem maju toho veľa..ok..a ked budeš taká dobrá potom daj vedieť že čo a ako..a ta praktická časť ako bude vyzerať??daju nam zbran do ruky a mame im ukazať manipulaciu s nou??ci ako??

zbran

vraj sa robia spolu skusky, bez rozsielu na skupinu, tak potom neviem. Ved skusim sa spytat na PZ, ze co povedia, ak povedia,lebo my tu mame take mile tety, ze ked tam idem len tak normalne sa bojim ze ako zas na mna vyletia. Aspsn kludne teda nikdy neboli.

nikola000

zbran-ze vraj na utvare PZ sa daju kupiť tie knižky...s ktorych sa treba učiť..ale na polovne ucely ti neviem povedať ci budete mať aj vy to isté..

zbran

no ja neviem ci stihnem este tento mesiac poslat ziadost bo nemam este v rukach jeden papier an to aby som mohla ist na 2 urady a pitom si mozem dat az ziadost, ale chcela som tento mesiac este,len neviem ci vyda.

zbran

no aj neviem z akej knizky sa treba ucit skus pozriet tento link www.minv.sk je to zakon, najdes pozri 4. cast paragr. 20. tam su vypisane skusky ze z coho a aj su tam vynimky na skusky podla jednotlivych skupin. Ale my prakticke strelby budeme mat teraz v ramci kurzu. No to som rada. Nevies z akej knihy sa treba ucit???

nikola000

zbran-ja si teraz posielam este len zaidosť..a s tou praktickou skuskou netraš ! na ine skupiny je aj prakticka skuska????dufam ze nie..ja co viem..tak sa treba nabifliť s neakej knizky a tolko.

zbran

inak ked ymas skusky? AJ neviem ci stihnem este tento mesiac,ale rada by som,aj ked mam toho teraz vyse hlavy. Ale tesi ma, ze nebudem mat prakticku skusku:-)

zbran

No to viem, ze je takych zien malo (na zenu nedostanes v polovnickom ani oblecenie ani obuv:-))), ale tak mala som moznost si za velmi vyhodnu sumu urobit kurz, takze som vyuzila, a kedze priatelova rodina su vsetko polovnici, tak sa mozno aj zide:-)