nevie pri mne vydržať

cercill

je to otazka chcenia kedysi moja priatelka druhykrat uz nechcela, tak som sa musel naucit vydrzat uz na prvykrat.. najviac ma strasilo to ze ak sa pri tom neurobi a nebude z toho mat ziadne potesenie a potom nebude seks - jednoduche... nastastie sa spojilo prijemne s uzitocnym.. dnes uz sa necha nahovorit aj na druhe kolo a tak si uzije dva nie kratke seksiky.. :)
ps vsetkym chlapom: najlepsi pohlad je na cerstvo spravenu zenu..

bebe1989

sexuchtivy, našťastie s nim nechodim, iba je to môj sexualny partner...neviem čo je to s nim...kedysi takyto nebyval...iba tolko povedal, citujem jeho včerajšie slova:"mať takuto čerticu na sebe, ani sa nečudujem, že sa tak rychlo spravim"...povedala som mu, že pokial s tym nič neurobi, tak ho vymenim za ineho :)

kikoslawa

Stále ked ideme mať s priateľom pohlavný styk strašne skoro sa spraví vystrieka sa a potom hned druhy krat vydrži dlhšie, ako to spravviť aby prvy krat vydržal dlho? dakujem

bobrik22

No my s priatelom sme mali podobny problem,ale vacsinou ho najprv spravim rukou a potom uz vydrzi dlhsie...:D alebo aj 2x zopakujeme, no problem..

otaznik123

a skúšali ste dať si aj dve kolá za sebou ? ze ked sa spravil tak znova na vec :D., potom by mal vydržať podstatne dlhšie ., alebo predtym než pojdete sexovat tak ho sprav rukou alebo ústami a potom určite vydrží dlhšie