Pecenova dieta

Botan

Mne na ekzem pomaha, ked si urobim praslicku, najlepsie je kupit sypanu a pol balika nechat dlho luhovat, aj hodinu (nechat niecim zakryte, aby to ostalo teple), precedit do vacsej misky a polozit si tam ruky aspon na hodinu. Ekzem to vysusi, zacne sa supat a pod tym narastie nova koza ale nie je to take jednoduche, treba to opakovat. Po technickej stranke s inymi castami tela neviem...

katka27

ahojte
rada by som reagovala na zuzanu19. mam tiez ekzem, v minulosti velmi rozsireny az po celom tele ale v poslednej dobe sa mi ho podarilo dostat pod kontrolu. V case ked som ho mala skoro vsade mi velmi pomohli kupele v morskej vode hlavne v soli z mrtveho mora, chodievala som na tzv. floating, ktory mi velmi pomohol proti svrbeniu a dlhodobejsie aj liecil. Potom som samopozorovanim a aj koznymi testami zistila na co som alergicka a snazim sa alergenom ci uz v strave alebo v prostredi kde som /zvierata, roztoce, bizuteria,chemia v kozmetike.../ vyhybat. Pomohla podla toho upravena strava, bio kozmetika a v neposlednom rade, alebo skorej v prvom rade som zacala uzivat CHLORELLU od GW a vitamin C a podstupila som aj kuru s MMS - podla mna je to jeden velky zazrak, ktory nielen mne ale celej mojej rodine velmi vela krat pomohol pri kazdom zdravotnom neduhu. na nete je o nom myslim uz vela info. Odporucam.
ahojte

Peto T

A netreba zabúdať na vitamín C, ktorý má regeneračný vplyv na pečeň a umožňuje tvorbu žlčových kyselín.

1952

Na CT mi zistili zvädšenú pečeň a mám stále bolesti čo mám robiť . U lekára som dostala odpoved , že to nič nie je.

[zruseny12]

ZUZANA...na precistenie pecene je dobry caj z LIPKAVCA...CISTI AJ KRV,OBLICKY,ZALUDOK...
DAJ SI DO GOOGLA-ZADRAVIE Z BOZEJ LEKARNE A TAM SI NAJDES DOBRE RADY PRE SEBA,NIELEN OHLADOM EKZEMU...
a skus si precistit aj creva...PSYLLIUM PLUS/kupis v lekarni/

zuzana19

Ahojte ja mam tiez podobny problem.Mam ekzem uz 16 rokou a nevjem co uz mam vyskusat alebo robyt je to stale horsie a horsie.Mala som ekzem v zahyboch na rukach a pod kolenami,ale casom to s pod kolien zmizlo.Teraz to mam na krku na rukach a tvari.N prstoch mi to puka az do kosti a strasne ma to svrbi.Pomozte mi alebo poradte coho by som sa mala drzat.Vyskusala som mnoho bilinkarou liecitelou ale stale to nezabera.A masticky uz ani nehovorim mam ich plny suflik.Teraz mam 23 rokou a strasne mi to vadi ked prideme do spolocnosti a hnet si vsimnu moje ruky.

feješová eva

pestrec,púpava,mechtík,lapacho,žihľava,repík,rebrí ček,namiešať v rovnakom diele,1 čaj.lyž.3 dcl vod.15 min. piť3 krát denne po 6 týždňov.1 týždeň pauza a pokračovať,Z jedla vynechať všetky mäsový výrobky(myslím pod tým :párky,paštety a také,syry,vajcia,alkohol,cukor,čokoláda, tuky.Vhodné sú:obilniny, olivový olej, med, biele mäsá,probio kultury, zelnina,ale zaleninu a ovocie nemiešať ten istý deň,aloe vera, aBkomplex

Valika64

amapola, okrem pečeňovej diéty doporučujem detoxikovať pečeň doplnkami výživy, a to konkrétne trojkombináciou lýcia, včelieho peľu a aloe vera gelu. Mám s tým osobnú skúsenosť. Na tomto linku je pekne rozpísaná pečeňová diéta:
www.florastranky.sk

RNG

Pecen sa vie vycistit svojimi
enzymami a
tokom zlce, ked dodrzujes dietu nezamorujucu(lahku) na pecen.
.....
Ale da sa jej pomoct aj inac, stimulovanim toku zlce,
stimulaciou vyroby enzymov, stimulaciou regeneracie alebo priamo
enzymatickym cistenim a
odmorenim celeho tela.
.....
Na to vsetko su specificke potravinove doplnky, spomeniem hlavne:
protokol dr Berksona,
extra jod,
rozne enzymaticke zmesy(pancreatin multi enzyme, bromelain)
"odtucnovadla" ako
lecitin a specificky na stenozu
Calcium D Glucarate,
chelatory(rastlinne kyseliny, NAC, cilantro...)a
absorbenty(vlakniny, aktivne uhlie, bentonity, zeolity(hlavne do vsetkych buniek v tele prenikajuci tekuty zeolit.