Vychadzky na PN

Anonymná12345

Ahoj, ja som teraz doma na PN so zlomeninou kľúčnej kosti. Lekár dal vychádzky denne 9-11 a 14-16. Ale otázka je, čo ak príde kontrola počas tej vychádzky? Ešte som ju nevyužila okrem behania po lekároch. Vlastne raz som počas nej zbehla vybaviť stratenú zdravotnú kartu. Teda aj počas vychádzky sa musím preukázať kde som bola alebo ak náhodou zazvoní kontrola zo sociálnej poisťovne, alebo nebudem mať problém ak neotvorím?

Jaja15

Mildik vychádzku na celý deň nedostaneš, štadardná doba je od 8-10 a od 16-18 hod.....ak potrebuješ na celý deň, treba ísť v ten deň k lekárovi a ak by ti a predtým alebo potom si vybav čo potrebuješ....ak by ti prišla kontrola, zavoláš na dané číslo a oznámiš že si bol u lekára, tam následne zavolajú a overia si to....ak nemáš vychádzky vôbec môže ísť napr. aj o návštevu zubára...

mildik

Dobrý deň chcel by som sa spýtať mám zlomenú kosť čo spája palec a celú dlaň maroduje už 2 týždne a chcel by som vedeť či je možné dostať na jeden deň aj vychádzku na pol dňa alebo celý deň?? išlo by iba o jeden deň Ďakujem za odpoveď

Dadysk

dobrý den rad by som vedel,kedže mám teraz PN na dolámaný prst v oblasti dlane na pravej ruke a týžden som ležal v Nemecku bez PN a momentálne som už na slovak lekar mi povedal,že nemožem mať vychádzky na zlomený prst?sa cítim ako by som mal výrus!mal by mi dať vychádzky?ved ked mam byť doma 5 týždnou a nikde neísť mi je nelogické a dakujem za odpoved

Hakiram

ja som 4. týždeň na PN po úraze s chrbticou. Každý deň chodím na rehabilitácie (procedúry a cvičenie v telocvični). Lekár mi dal vychádzky na každý deň v čase 10-12 hod a 14-16 hod.
Ale ešte podotýkam, že pomalú chôdzu mám ako súčasť rehabilitácie.... A poctivo poobede aj chodievam na prechádzky, aj keď trošku boľavo.... Okrem toho aj v priebehu dňa individuálne doma cvičím, veď sa chcem dať "dokopy". Ak by mi prišla kontrola, museli by zaklopať, nezvoní nám zvonček - ale túto skutočnosť som napísala na lístok a prilepila zvonku na dvere

sami

Ja som bola tiež rok na Pn a kontrola neprišla. Asi dva mesiace po ukončení PN som si našla v schránke lístok od Soc.poisť.že ma nenašli doma a mám prísť podať vysvetlenie. To som už v tom čase \\\"fachčila v práci. Tak to aký bordel majú v databáze pacientov na PN -kách?

gmfczcPN

Ahojte, chcela by som sa spýtať či môže dať lekár vychádzku aj na konkrétny deň neobmedzene alebo to nie je možné? DG mám odporučenú gynekológom.

mastickarka

ivka, nepomozes si. Narok na vychadzky nema nikto. Je to na rozhodnuti praktickeho lekara. Ak mas dg. na ktoru sa vychadzky nedavaju, tak si lekar kvoli tebe nebude robit neprijemnosti.

Ivka48

Dobry den.Som na PN 3.mesiac pre VAS chrbtice, Pre trvajuce strasne bolesti som bola infuziami preliečena na neurologickom oddelení.Bolesti su miernejsie ale pretrvavju. Ziadala som od osetrujuceho lekara vychadzky. Tie mi nechcela dat, vraj sa pri tychto diagnozach nedavaju. Myslim si,ze sa treba aj prejst,nielen sediet doma zavreta alebo na dvore.Sedenie mi robi horsie ako vychadzka. Najlepsie sa citim,ked lezim. Ale predsa nemozem cely den a celu noc len lezat.Vie mi niekto poradit,ci mam narok na vychadzku v takomto pripade?