Cyklistika

Príspevok v téme: Cyklistika
salome

Milujem cyklistiku a rada by som mala stihle stehna. Mam 172cm a 62kg- a necítim sa dobre, lebo som pribrala cez zimu. Mam vacsie brucho, zadok a stehna a chcela by som sa dostat na povodnych 56kg.Mozem to dosiahnut cyklistikou a brusakmi? Alebo sa mi tuk na stehnach postupne zmeni na svaly a stehna nebudu stihlejsie? Dakujem.

barbinka

ešte k tým brušákom, aj tie som robievala v posilke, ale jediné, čo sa stalo je, že sa mi spevnilo, menšie nebolo. teraz sa už dostáva do normálu.

barbinka

salome: ja som cez zimu tiež veľmi pribrala. tak ako ty vravíš, spamätala som sa až na 61,7 kg. teraz držím 90 dňovú rozlišovaciu diétu, aby som sa dostala na pôvodných 55kg. v pondelok to budú tri týždne a dnes mám 58kg. Pokiaľ neupravíš stravu, nikdy neschudneš. ja hrávam pravideľne 3-4krát do týždňa tenis už dosť dlhú dobu vždy po dve hodinky, mimo toho chodím na bicykel, korčule to ale vždy až v lete), chodím plávať do bazéna.ale som sa prežierala. nabrala som jedine svaly. takže moja rada je upraviť stravu a popritom športovať.