akupunktura

ivuša

moja teta je so starej lubovne.. ja som mal atiez tie ihly v uchu na chudnutie, ale to bol skor placebo efekt...alebo je dost umenie trafit akurat ten pravy bod, kedze v uchu je ich hrozne vela ... ale napr taky facialis ihlickami velmi uspesne lieci, inak je to dost tazko liecitelne...

Bubu_Tinka

Su adekvatne ceny za zaplatenú liečbu AKU ? Niekto povie veď doplnky su tiež drahé a kupujeme ich.Je v tom ale rozdiel AKU je cielená liečba, ako od lekára.Ja dám určite radšej dobremu AKU ako za 4-5 doplnkov, ktorých výsledok sa prejavý po dlšom čase, ak neurobíme nevedomky niečo, čo ich účinok zníži,alebo odpíše.Najdeme tu doplnky aj lacnejšie a možno účinnejšie, ako tie drahé. Sú aj lacnejši AKU-punkturisti ?

Bubu_Tinka

Ivuša,p. Janík ,ja si tiež myslím,že akupunktura dokáže niekomu a niektoré ochorenia stlmiť bolesti.Vytvorím temu" akupunktúra mi pomohla".Ked si tu vieme radit doplnkami, terapiou, skuste dat niekomu vediet VY ktorým AKU pomohla, v čom , a ponuknite AKU tým, ktorý sa prihlasia cez e-mail.Aby to nebola propagácia.

mira

Mojej dcére pomohla moxa /nahrievanie bodov na energetických dráhach moxovou cigaretou/. Bola v Anglicku a rozbolel ju zub. Nemala na zubára, tak som jej poradila moxovať 4. bod na dráhe hrubého čreva - medzi palcom a ukazovákom na obidvoch rukách. Pomohlo.
Keď prišla, dala si zub opraviť.

ivuša

moja teta robi akupunkturu a ma plno spokojnych pacientov...ja osobne som uz maal zoparkrat tiez daku ihlu pichnutu.. aku chorobu by si chcela vyliecit akupunkturou?

mjanik

lolo-prečo,keď sa akupunktúre nerozumieš,zaujímaš k nej stanovisko?!Predstav si,že ten tvoj príklad zodpovedá skutočnosti,tak ako si ho popísala