prvý na slovensku

Príspevok v téme: prvý na slovensku
heni

Ani neviem ako začať,lebo náš 15.mesačný chlapec má toľko diagnóz.Narodil sa s aberáciou 22.chromozómu,má operované srdiečko,zlyhávajúce obličky.Rok čakáme na operáciu moč.ciest,a odkedy má vývod s moč.mechúra je sondovaný,lebo odmieta mlieko.13.mes.bol kojený.potom sme prešli na Neocate,kvôli neprospievaniu.Teraz mu hrozí gastrostómia kvôli tomu neprijímaniu stravy.Nikto mi nevie pomôcť,a tak dúfam,že mi snáď niekto poradí ako sa mám o neho starať.Ohláste sa prosím keď mi viete poradiť čo s tým papaním.

Dr jajboli

pripájam sa k Jelenici, držím palce a zo srdca prajem aby sa všetko zlé obrátilo len na dobré!!! Veľa zdravia, trpezlivosti a šťastia!

jelenica

heni ja ti sice neviem pomoct ale posielam tebe aj syncekovi aspon prianie-aby sa mu vsetko upravilo ak je to mozne co najlepsie,aby pekne papal,prospieval,rastol a aby ste boli stastni a zdravi.myslim na vas a drzim palceky.

radana

heni,nemas za co.Skoda,ze ti neviem pomoct aj inac.Snad ti tam maminy napisu svoje skusenosti a pomozu malickemu.Drzim palce. :)

radana

heni,ked chces mozes polozit tuto otazku aj na stranke www.radost.sk do diskusneho fora.Je to stranka pre rodicov postihnutych deti a rodicia si tam velmi pomahaju.Su tam aj rodicia s podobnymi detickami ako mas ty,tak ti snad pomozu.Ahoj.