Vystava-Tutanchamon-vien

nefertiti

Na vystavu su vstupenky casovane, cas je vhodne dodrzat. Pri 10 a viac osob je zlava na vstupnom - bez zlavy 18 EUR/osoba, dochodca 15 EUR. Je on line shop na kupu vstupeniek, platis kartou. Kedze vystava je do septembra, tazko moze byt vypredana. Ale napr. vikendove vstupy mozu byt plne, ak si chcete kupit listok na mieste. Cez vyhladavac /napr.www.google.sk mozno najst aj nase cestovky, ktore organizuju zajazdy na vystavu

fiona

stranku neviem, ale je časopis Historická revue, a tam bolo myslim marcove vydanie venovane Egyptu. Ja sa chystam ist na tu vystavu s CK Mistralhs, ved do septembra este casu dost.

sara

baby, predpokladám že keď chcete ísť na tú výstavu, tak sa aj zaujímate o Egypt, tak by som sa vás chcela opýtať, či neviete o nejakej dobrej stránke, českej al. slovenskej, kde by boli uverejnené najnovšie výskumy, objavy,.. a kde by sa o nich dalo diskutovať.A len tak btw, nečítal niekto najnovšiu knihu od Roberta Bauvala-The Egyptian code? :)

dvojbotka

jj tu stranku som nasla ale plati sa len kartou a to mi moc nevyhovuje bo tam chceme ist vo stvrtok a ten prevod by uz nestihol prebehnut :(

fiona

vstupenky sa daju zakupit na strankach muzea tut.khm.at a mas po probleme. tiez sa tam chystam, ale s cestovkou, ktora zabezpecuje listky aj dopravu.