stale nafuknute brucho......

Príspevok v téme: stale nafuknute brucho......
stomach

vsetci,co si na toto prave klikli zrejme mali podobne trapenie ako ja.totiz uz vyse tyzdna ma trapi neustale nafuknute brucho.ja viem,ze je to nechutne,ale bohuzial aj s tym spojene plyny a grganie.neviem kde robim chybu,pretoze sa stravujem zdravo a pijem dostatok tekutin.a citala som,ze taketo problemy su vacsinou spojene s nespravnou zivotospravou,alebo stresmi,ale ani jedno z toho sa ma netyka,takze rada by som vas poprosila o radu ako to odstranit,pripadne zlepsit:-(mam stihlu postavu a brucho mi teraz vytrca ako keby som bola v 5.mesiaci tehotenstva a uvolnovanie plynov je velmi neprijemne,,,,,,,,prosiiiiiiiim o pomoc!

veves

ja som to iste kedysi mala a jedla som zdravo, ovocie zelenina chude maso, vynala sladke, mastne. efektom bola moja nervozita, agresivita, neustaly hlad, podrazdenost, depresie. ku koncu som zjedla vecer mrkvu a pogrcala sa z nej. tak sa mi uz cela zelenina zhnusila. ovocie som hadzala zo srandy po sliepkach s bratom, ze kto z akej dialky trafi. potom som sa nasrala, zjedla plech makovych buchiet a aj slnko vyslo tak mi bolo krasne

RNG

Espumisan neznizuje proces kvasenia, len ulahcuje odchod plynov.
Viac kyselin a enzymov vytazi z jedla viac materialov a menej moze kvasit a hnit.
Naviac spravne probiotika v crevach tiez znizuju pocet hnilobnych a kvasnych bakterii, hoci niektore z nich su tiez vlastne kvasne bakterie.

tinuska

acidko, activia a probiotika su na dobre travenie a espumisan je proti plyntosti a nafukovaniu. treba jest pravidelne 5x denne mensie porcie, vela zeleniny, ovocie, vyhybat sa vyprazanemu, mastnemu a sladkemu, pit vela vody a hybat sa.. teda aspon take instrukcie mi dala moja lekarka :)

plyny

Ked si prdnes 10 krat denne si ok:) tie plyny sa v tebe nazbieraju, napr. ked rychlo papas alebo sa nadychnes a prehltnes..
Plyny mozes mat aj, ked zjes vlocky alebo vela vlakniny.. to su zdrave plyny..
ale je rozdiel ked spapas maso alebo biely rozok a nafukne sa ti brucho a prdis 15 min...
to je rozdiel:)
aj ananas je vynikajuci na travenie, cvikla a vsetky zeleniny..
vlocky (pokial neni alergia na lepok) su vynikajuce, poprdis si, ale zdravo..
vela uspech v odstranovani traviacich tazkosti..
obmedzte bielu muku, co mozno na nulu..

mici

pockat ja tomu velmi nerozumie....isteze plyny su dost neprijemne...ale ja som si doteraz vzdy myslela ze su "zdrave"...ved sa aj hovori kto grga a prdi zdravie si tvrdi;)...ale RNG napisal "Plyny totiz naznacuju, ze jedlo sa nestravuje, ale kvasi a hnije." cize ak clovek prdi tak mu jedlo hnije???ja som si myslela ze prave creva pracuju a spracuvavaju potravu taak ze to je pricina plynatosti....cize sa mylim??dakujem za ozrejmenie;)

gregor

Po každom hlavnom jedle alebo pri poruchách trávenia uži prírodnú liečivú vodu Zaječickú horkú a to v dávkach 25ml (štamperlík). Pozitívne ovplynňuje činosť tráviacich orgánov ,najmä pečene,žlčníka a pankreasu, účinne pomáha pri liečbe zápchy. Kúpiš v lekárni alebo v potravinách.

RNG

Vytvaraniu plynov sa da zabranit zvysenim kyselin v zaludku(betain HCl) a roznymi enzymami na zlepsenie travenia.
Vyhybat sa roznym jedlam a brat chemikalie nie je riesenie.
Plyny totiz naznacuju, ze jedlo sa nestravuje, ale kvasi a hnije. Takze mapriek tomu, ze clovek moze vyzerat aj tlsty(z cukrov a tukov) moze byt vnutorne podvyziveny na latky, ktore nevie zlym travenim z potravu dostat.
Vysledok je znizena imunita, zrychlene starnutie, osteoporoza a nervove problemy.