chudnutie pomocou spinningu

kamoska1

na niektorych bikoch su merace, bud dotykove, ze sa staci chytit rukami takych kovovych casti na riadidlach a ono ti za par sekund ukaze....alebo potom ti v niektorych centrach daju taky gumeny pas, ktory si das tesne pod prsia okolo hrudnika a tep ti ukazuje na dispeji biku, alebo zainvestuj a kup si vlastny....ale ten je potom s "hodinkami"..ja poznam iba značku POLAR....pozri si www.polar.sk..a pozri si aj -odkaz odstránený-

jessee

no som zo ziliny.samoezrejme spinning nemam ako jediny pohyb chcem chodit 2x do tyzdna na spinnin a 2x do tyzdna na tae-bo a samozrejme znizit ten prijem kcal. ako zistim v akej som aerobnej zone? tam je to napisane na nejakej digitalke alebo?

kamoska1

moja skúsenosť je iná...spinningom sa dá krásne schudnúť, ale musíš mať tep v aeróbnej zóne, t.j. 60-70% z (220-tvoj vek)a pritom znížiť kalorický príjem o takých 700 kcal. Ak budeš chodiť na spinning 3xdo týždna, tak budeš v pohode chudnúť tak 1-1,5 kila do týždňa. A odkial si? ja som z BA a tiež potrebujem schudnut a haldam si partacku :-)

Martin_242

Och spinning na chudnutie veru vhodný nieje, objem nôh ním nestratíš, môže nastať práve opak.
Celkovo nieje možné schudnúť len v jednej žiadanej partii, pretože telesný tuk sa spotrebúva z celého tela, teda nie len nôh, či brucha atď.
Samozrejme to neplatí o operatívnom zlikvidovaní telesného tuku liposukciou či injekčnou lipolýzou.