Ako sa dostat k peniazom, nemat pozicky a nekradnut?

LMarika

Stara tema. Treba odist za pracou do zahranicia a ak uz nie navzdy, tak aspon na isty cas - vtedy, ked mas tych dlhov najviac. Ved mnohych ludi, ktori boli zadlzeni az po usi, vyhnali prave dlhy za pracou do zahranicia a mnohych este stale vyhanaju. A verim, ze keby neodisli, mali by uz davno exekutora na krku, pripadne by boli vo vazeni pre neschopnost splacat, ale takto makaju v zahranici a zubami - nechtami sa drzia a snazia sa dostat sa z toho a ta sanca na splatenie dlhov je pre nich urcite vyssia ako u ludi zarabajucich na Slovensku minimalnu mzdu. Zarabat minimalku v SR - to je na infarkt, tazko je z toho vyzit a este tazsie deti zivit.

_meno

Ahoj daniellee

Prosim ta, comu sa rada venujes, co ti ide lahsie ako ostatnym? :)

Zacni sa venovat produkcii a produkt pride sam :) (je to ako sa pytat "ako sa dostaneme ku zvukom pesnicky - ked sa naucime tu pesnicku zahrat na hudobnom nastroji - to s aprejavi vo zvukoch pesnicky)

(presne ako pises, mnoho ludi ma hypoteku, skus sa ich spytat namiesto co chcu, co poskytuju - a uvidis ci su vdacni alebo stazovacni :)

ale ako pisem, venuj, buduj, rozvijaj svoj zivot, dary, talenty :)
obilie nerastie "niekde tam", raste "vsade, kde sa zalieva".
ak nieco chces, skus sa povenovat tomu AKO sa to vytvara :)

drzim palce a prajem vela radosti daniellee

inkognito

Tiperis smieeeech tvoj long time yield ? ak sa vysphlas nad 3 % tak do teba investujem vsetky volne peniaze haha dristoko

K otazke hore, uz mi lezu krkom tito ludia co chcu peniaze bez prace. Bez prace nie su kolace ludia spamatajte sa uz konecne. Ani sa necudujem, ze je SVK stale tam kde je.

Ivka658

Zeby pracovat??? :D

Ale nie ved preco, pozicky su fajn ak potrebujes tu istu ciastku si pozicias aj vratis, teda popri praci samozrejme, lebo ju nebudes mat z coho vratit :D:D:D

inak vie niekto kde su fajn pozicky? kratkodobe?

eni115

Tiperis - je to kolotoč z ktorého nikdy nevystúpiš ak sa nebudeš liečiť..môj parner tipoval 15 rokov a teraz sa chvalabohu lieči z tejto hnusnej závislosti...radšej sa tu týmto nechváľ, lebo každý normálny si vie predstaviť koľko si prehral a koľko si vyhral :)

AK

daniellee 04.05.08 23:14

zarabat, vzdelavat sa, setrit, sporit, investovat. Snazit sa o vytvorenie co najvyssieho pasivneho prijmu. Nezit luxusny zivot, ale primerane svojim prijmom. To sa vsak vela ludom nechce, lebo je to drina. Treba mat sebakazen a pevnu volu vydrzat, ked clovek vidi, ako si podaktori dopraju.

Proste, ako sa hovori - kto setri, ma za tri.

lady moron

Tiperis, alias matematicky analfabet.
keby je to take jednoduche, kazda stavkova kancelaria uz krachne, lebo kazdy by vyhraval.

logicka otazka cislo 1.
uroven: jasle az materska skolka, 1. trieda.

znenie:

ak mam dve misky a chcem aby v druhej bolo o 1 piskotu viac, co urobim?

riesenie:
dam ju tam

otazka:
ale odkial?

odpoved:
z misky cislo 1.

poucenie?

peniaze sa nedaju vyrabat zo vzduchu, a ked ty vyhras, LOGICKY niekto musi prehrat, aby stavkova mala z coho zaplatit.

alebo ina otazka, kolko mesaicov za sebou sa ti dari? hod graf, statistiku a vysku kapitalu.

pokial mas cim rucit, dam ti povedzme pre zaciatok 100k cold cash, nech mi zurocis prachy, polovicu z cistych ziskov si mozes nechat.

Tiperis

Ja zarabam tak že stavkujem vela ludi nato nadava ale ked viete ako nato je jednoduche si mesačne natom natočiť 800 900€ len treba vedieť sa v tom točit a treba vkladať aj viac penazi moje moto je - KTO HRA TEN VYHRAVA

outlook

nic nie je lahsie ako ziskat peniaze. kto ich naozaj chce, ten ich ma. kto je nestastny z toho, ze ich nema, ten ich nebude mat nikdy.

pravda je taká

leila- jasne že nebudem splácať jeho dlhy, len s ním chcem ísť do zahraničia, ja si privyrobím, on si splatí... nie som na hlavu padnutá (teda, ak to bolo pre mna:-)