zľaknutie v tehotenstve

martina25

Ja si myslím, ak ide o bežné zľaknutie ( ja som sa zľakla počas tehotenstva viackrát a žiadne následky nie sú), tak ničoho sa obávať nemusíš. Ale ak je to zľaknutie spojené s bytím..., tu už môžu byť dôsledky na dieťati.

maruška z moravy

Ja som v 7mes prechadzala cez prechod pre chodcov a pan ktory prechadzal predomnou nezbadal auto a zrazilo ho,namieste bol mrtvy.Stalo sa to asi meter odomna,strasne som sa zlakla.Proste ten sok,videla som ako ho narazilo a odhodilo,vsade krv a tak.Zacala som sa strasne triast a nemohla som dychat.Pamatam si ako prisla sanitka,pana prikryli uz iba plachtou a mna brali do nemocnice.Cestou mi podavali kyslik a nieco z coho som bola strasne ospala a prespala som im tam 18 hodin v nemocnici.Podla lekara som utrpela sok nasledkom coho bolo ohrozene dieta v maternici a preto zvolili akusi "spankovu terapiu" aby sa telo spamatalo.Dieta sa mi narodilo v poriadku,zdrave,kludne,prospieva.Ziadne vykyvy nalady ani strhavanie zo sna a pod.Chvalabohu.

dd

no, zo zaciatku je to normalne, ze sa dieta trha zo sna..ale neviem dokedy..a citala som o tom, ze ak je dieta v zlom rodinnom prostredi, ze je "pozorovatelom" hadok, resp. sa hadky doma odohravaju, tak trhanie zo sna moze pretrvavat..katka, opytaj sa v poradni pediatra..

katka25

ja som mala v 5 mes. tehotenstva problemy z mojim ex. zavrel sa u mna v v byte dokonca a uderil pastou. To ,ze som sa bala je asi normal ,ale tej facky som sa strasne zlakla. Mala ma teraz 3 mesiace a dost casto sa mi trha zo sna. Neviem ci to je tym co sa stalo ,alebo ma len zle sny. Vzdy sa trha a place az pokial ju nezobudim. Je strasne pozerat sa na vase dieta ako sa boji ked spi.

dd

hmm..dobra otazka, aj mna by zaujimala odpoved od nejakeho odbornika, resp. niekoho, kto sa vyzna..ja som sa tiez zlakla v tehu, ale to som o tom este ani nevedela, bolo to niekde uplne na zaciatku v prvych tyzdnoch..a zatial nebadam nejake dosledky..